Jump to content

instrukcja do forestera

qbson

Recommended Posts

cóz, chodziło mi o wersje elektroniczną :) papierowej raczej nie prześlesz ;], a moze chciałbyś ją sprzedać :D ??

Wiesz, rozczarujesz się. Poza ogólnikami, które zapewne już sam wyczaiłeś, tam nie ma jakichś bezcennych informacji. Ja tylko bez pomocy instrukcji nie umiałem używać środkowego pasa na tylnym siedzeniu oraz rozjaśnić lampeczek od klimy (beznajdzienie głupio rozwiązane zresztą, nowe modele mają pod tym względem fajniej).

Wiesz, rozczarujesz się. Poza ogólnikami, które zapewne już sam wyczaiłeś, tam nie ma jakichś bezcennych informacji. Ja tylko bez pomocy instrukcji nie umiałem używać środkowego pasa na tylnym siedzeniu oraz rozjaśnić lampeczek od klimy (beznajdzienie głupio rozwiązane zresztą, nowe modele mają pod tym względem fajniej).

Jak rozjaśnić lampki od klimy? :shock:

To ja chyba mam nowszą wersję. Nie mam tego na panelu klimatyzacji, ale w przełączniku koło kierownicy - tylko u mnie można rozjaśnić jedynie zegarek i wskaźnik przejechanych kilometrów. Reszta podświetlenia chyba już tak ma być fabrycznie - może ktoś zna inną metodę?

• 1 year later...

Dzięki, ale szukam takiej jak oryginalna (nie skrócona). Ta serwisowa to pewnie schematy itp? Na razie nie ma możliwości sciągnąć z megaupload, ale tak przypuszczam.

Naprawdę nikt nie ma pełnej do MY'05 w pdf?

• 5 years later...