qbson Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Witam, jestem tu nowy i wlasnie zakupilem forestera. CZy ma ktos intruckje i moglby podeslac na maila, najlepiej do starszej wersji auta ale do nowej tez nie pogardzę. Jezeli ktos z Was bedzie tak uprzejmy to prosze to wrzucic na www.yousendit.com albo poprostu wyslac na qbson@autograf.pl z gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
standerus Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Podpinam się pod prośbę o manuala standerus@poczta.onet.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boryz Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 To znaczy jak? Wysłać wam książkę na E-mail? Ja takową mam (do nowego Forestera) ale tylko w wersji papierowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbson Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 cóz, chodziło mi o wersje elektroniczną papierowej raczej nie prześlesz ;], a moze chciałbyś ją sprzedać ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sideways Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 cóz, chodziło mi o wersje elektroniczną papierowej raczej nie prześlesz ;], a moze chciałbyś ją sprzedać ?? Wiesz, rozczarujesz się. Poza ogólnikami, które zapewne już sam wyczaiłeś, tam nie ma jakichś bezcennych informacji. Ja tylko bez pomocy instrukcji nie umiałem używać środkowego pasa na tylnym siedzeniu oraz rozjaśnić lampeczek od klimy (beznajdzienie głupio rozwiązane zresztą, nowe modele mają pod tym względem fajniej). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boryz Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Wiesz, rozczarujesz się. Poza ogólnikami, które zapewne już sam wyczaiłeś, tam nie ma jakichś bezcennych informacji. Ja tylko bez pomocy instrukcji nie umiałem używać środkowego pasa na tylnym siedzeniu oraz rozjaśnić lampeczek od klimy (beznajdzienie głupio rozwiązane zresztą, nowe modele mają pod tym względem fajniej). Jak rozjaśnić lampki od klimy? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sideways Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Jak rozjaśnić lampki od klimy? :shock: Szalenie, kurna, intuicyjnie to rozwiązali. Wciskasz OFF i przytrzymujesz dłużej (dlatego OFF ma pod spodem małymi literkami BRIGHT). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boryz Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 To ja chyba mam nowszą wersję. Nie mam tego na panelu klimatyzacji, ale w przełączniku koło kierownicy - tylko u mnie można rozjaśnić jedynie zegarek i wskaźnik przejechanych kilometrów. Reszta podświetlenia chyba już tak ma być fabrycznie - może ktoś zna inną metodę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrzan Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Witam, jesli ktos ma instrukcje do foresie MY'05 to bylbym wdzieczny michal.dobrzanski@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Instrukcja obslugi jest tu: http://www.subaru.pl/oferta/pdf/qrg/forester.pdf Serwisowa tu: http://www.megaupload.com/?d=4NJBALYG Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrzan Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Dzięki, ale szukam takiej jak oryginalna (nie skrócona). Ta serwisowa to pewnie schematy itp? Na razie nie ma możliwości sciągnąć z megaupload, ale tak przypuszczam. Naprawdę nikt nie ma pełnej do MY'05 w pdf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jareck. Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Witam zakupiłem Forestera 2,5 T z 2008 czy ktoś posiada w formie elektronicznej i może udostępnić instrukcję do niego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts