Michał Bajorek Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Korzystając z Forum chcę podziękować Przeqowi za przesłanie mi płyty pilśniowej. Po zamontowaniu jej w moim aucie nastąpiła wyraźna poprawa: a/mojego nastroju i humoru b/płyta owa spowodowała absolutny zanik wszelakich złych odgłosów(wycia dyfrów i skrzyń,stuki w zawieszeniach,napierdzielanie szyber dachu,skrzypienie foteli i już więcej grzechów nie pamiętam) c/poprawiła jakość audio poprzez pozytywne treści jakie to audio niesie po jej zamontowaniu Ogólnie mi lepiej Jeszcze raz dziękuję i mogę się odwdzieczyć, np "mam plakat Brusljego" ale to cytat z czegoś całkiem innego choć równie śmiesznego Pozdrawiam Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loucyphre Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Nie wiem co Kolega pali ale ja chce to samo :wink: BTW Wiem z autopsji, że podobne działanie ma również pianka meblowa Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gal Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Czy to jest płyta pilśniowa z Czarnej Wody...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Obawiam się,że nie ma takiego działania ale co do palenia to ta płyta pilśniowa ma z taką czynnością pewne związki powiedzmy treściowe no i kulturowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gal Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Obawiam się,że nie ma takiego działania ale co do palenia to ta płyta pilśniowa ma z taką czynnością pewne związki powiedzmy treściowe no i kulturowe. A nie możesz wrzucić gdzieś na download? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 pewni ma na mysli cd Afrokolektywu pod tytułem "Płyta pilśniowa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Korzystając z Forum chcę podziękować Przeqowi za przesłanie mi płyty pilśniowej. Cała przyjemność po mojej stronie 8). Ale żeby aż osobny wątek zakładać... Spłonąłem jak dziewica - całe szczęście, że nikt nie widział Widzę, że doszła w trybie ekspresowym - wysłałem ją z W-wy w piątek późnym popołudniem, najzwyklejszym na świecie listem za 1.80 PLN, a ona już w poniedziałek w Krakowie... :roll: Się dziś na świecie porobiło... I... polecam płytę pilśniową wszystkim Forumowiczom. 8) PS. Plakat Brusljego? Uooooooo :shock: :!: Też bym chciał mieć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loucyphre Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Obawiam się,że nie ma takiego działania... No fakt ...bardziej zamula Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoul Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ja równiez bym sobie ulżył... Tajemnicze dźwięki nie są mi obce, jesli jest jakiś prosty sposób to proszę o wyjaśnienie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ja również chciałbym zrozumieć..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Nie wiem co Kolega pali ale ja chce to samo a ja chce być tego dilerem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 A ja mogę importerem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Plyta pilsniowa i list za 1,80 zl? Moze mi ktos wytlumaczyc o czym Wy do Ch** Waclawa rozmawiacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Oni co już kropek napisał, rozmawiają o płycie cd wypełnionej utworami muzycznymi. Co tu jest nie jasne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inzynier_mamon Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Można obejrzeć próbę twórczości TU Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Nie wiem co Kolega pali ale ja chce to samo :wink: BTW Wiem z autopsji, że podobne działanie ma również pianka meblowa Pozdro Synós, po wycpaniu plyty pilsniowej o powierzchni koperty formatu C5 nastempujo nieodwracalne zmiany w mózgu a czasem to nawet w obu zwojach równoczesnie.... no cheba ze to sie letko zapije......to mozna jeden uratowac. Mie juz jeden zdech to tera staram sie tego drugiego notorycznie przemywac, co pozwala mi sie czasem nawet ....... zamyslic. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Dżizas, co za nietryby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Dokładnie idzie o twórczość muzyczną o treściach żartobliwych zbliżoną do hiphopu (stąd kulturowo-empiryczny związek z wypalaniem traw niedotowanym z funduszy UE niestety). Dzieki popularyzacji off topów na Forum zgadałem się z Przemqiem,że jest w posiadaniu takowej twórczości a ja jej nie mogie biedniaga nigdzie dostać- ot i mam i wdzieczność wyrażam A co do jej cudownego wpływu na mojego Szuwara to jest to fakt autentyczny,prawdziwa prawda i już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Dokładnie idzie o twórczość muzyczną o treściach żartobliwych zbliżoną do hiphopu ...określaną przez samych twórców jako "philadelphia disco" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts