Michał Bajorek Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Korzystając z Forum chcę podziękować Przeqowi za przesłanie mi płyty pilśniowej. Po zamontowaniu jej w moim aucie nastąpiła wyraźna poprawa: a/mojego nastroju i humoru b/płyta owa spowodowała absolutny zanik wszelakich złych odgłosów(wycia dyfrów i skrzyń,stuki w zawieszeniach,napierdzielanie szyber dachu,skrzypienie foteli i już więcej grzechów nie pamiętam) c/poprawiła jakość audio poprzez pozytywne treści jakie to audio niesie po jej zamontowaniu Ogólnie mi lepiej Jeszcze raz dziękuję i mogę się odwdzieczyć, np "mam plakat Brusljego" ale to cytat z czegoś całkiem innego choć równie śmiesznego Pozdrawiam Michał
Loucyphre Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Nie wiem co Kolega pali ale ja chce to samo :wink: BTW Wiem z autopsji, że podobne działanie ma również pianka meblowa Pozdro
Gal Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Czy to jest płyta pilśniowa z Czarnej Wody...?
Michał Bajorek Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Obawiam się,że nie ma takiego działania ale co do palenia to ta płyta pilśniowa ma z taką czynnością pewne związki powiedzmy treściowe no i kulturowe.
Gal Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Obawiam się,że nie ma takiego działania ale co do palenia to ta płyta pilśniowa ma z taką czynnością pewne związki powiedzmy treściowe no i kulturowe. A nie możesz wrzucić gdzieś na download?
kropek Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 pewni ma na mysli cd Afrokolektywu pod tytułem "Płyta pilśniowa"
Przemeq Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Korzystając z Forum chcę podziękować Przeqowi za przesłanie mi płyty pilśniowej. Cała przyjemność po mojej stronie 8). Ale żeby aż osobny wątek zakładać... Spłonąłem jak dziewica - całe szczęście, że nikt nie widział Widzę, że doszła w trybie ekspresowym - wysłałem ją z W-wy w piątek późnym popołudniem, najzwyklejszym na świecie listem za 1.80 PLN, a ona już w poniedziałek w Krakowie... :roll: Się dziś na świecie porobiło... I... polecam płytę pilśniową wszystkim Forumowiczom. 8) PS. Plakat Brusljego? Uooooooo :shock: :!: Też bym chciał mieć...
Loucyphre Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Obawiam się,że nie ma takiego działania... No fakt ...bardziej zamula
leoul Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ja równiez bym sobie ulżył... Tajemnicze dźwięki nie są mi obce, jesli jest jakiś prosty sposób to proszę o wyjaśnienie. Pozdrawiam
WRC fan Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Nie wiem co Kolega pali ale ja chce to samo a ja chce być tego dilerem
ogs Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Plyta pilsniowa i list za 1,80 zl? Moze mi ktos wytlumaczyc o czym Wy do Ch** Waclawa rozmawiacie?
Witek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Oni co już kropek napisał, rozmawiają o płycie cd wypełnionej utworami muzycznymi. Co tu jest nie jasne ?
inzynier_mamon Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Można obejrzeć próbę twórczości TU Pozdrawiam
Waldemar Biela Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Nie wiem co Kolega pali ale ja chce to samo :wink: BTW Wiem z autopsji, że podobne działanie ma również pianka meblowa Pozdro Synós, po wycpaniu plyty pilsniowej o powierzchni koperty formatu C5 nastempujo nieodwracalne zmiany w mózgu a czasem to nawet w obu zwojach równoczesnie.... no cheba ze to sie letko zapije......to mozna jeden uratowac. Mie juz jeden zdech to tera staram sie tego drugiego notorycznie przemywac, co pozwala mi sie czasem nawet ....... zamyslic. mamusia
Michał Bajorek Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Dokładnie idzie o twórczość muzyczną o treściach żartobliwych zbliżoną do hiphopu (stąd kulturowo-empiryczny związek z wypalaniem traw niedotowanym z funduszy UE niestety). Dzieki popularyzacji off topów na Forum zgadałem się z Przemqiem,że jest w posiadaniu takowej twórczości a ja jej nie mogie biedniaga nigdzie dostać- ot i mam i wdzieczność wyrażam A co do jej cudownego wpływu na mojego Szuwara to jest to fakt autentyczny,prawdziwa prawda i już.
Przemeq Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Dokładnie idzie o twórczość muzyczną o treściach żartobliwych zbliżoną do hiphopu ...określaną przez samych twórców jako "philadelphia disco"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.