Jump to content

Płyta pilśniowa

Michał Bajorek

Zamknąć dział "Pytania do Dyrekcji"?  

24 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Korzystając z Forum chcę podziękować Przeqowi za przesłanie mi płyty pilśniowej. Po zamontowaniu jej w moim aucie nastąpiła wyraźna poprawa:

a/mojego nastroju i humoru

b/płyta owa spowodowała absolutny zanik wszelakich złych odgłosów(wycia dyfrów i skrzyń,stuki w zawieszeniach,napierdzielanie szyber dachu,skrzypienie foteli i już więcej grzechów nie pamiętam)

c/poprawiła jakość audio poprzez pozytywne treści jakie to audio niesie po jej zamontowaniu

Ogólnie mi lepiej

Jeszcze raz dziękuję i mogę się odwdzieczyć, np "mam plakat Brusljego"

ale to cytat z czegoś całkiem innego choć równie śmiesznego

Pozdrawiam

Michał

Posted

Nie wiem co Kolega pali ale ja chce to samo :wink:

BTW Wiem z autopsji, że podobne działanie ma również pianka meblowa :twisted:

Pozdro

Posted
Obawiam się,że nie ma takiego działania :mrgreen: ale co do palenia to ta płyta pilśniowa ma z taką czynnością pewne związki powiedzmy treściowe no i kulturowe.

A nie możesz wrzucić gdzieś na download?

Posted
Korzystając z Forum chcę podziękować Przeqowi za przesłanie mi płyty pilśniowej.

Cała przyjemność po mojej stronie 8). Ale żeby aż osobny wątek zakładać... Spłonąłem jak dziewica - całe szczęście, że nikt nie widział :mrgreen:

Widzę, że doszła w trybie ekspresowym - wysłałem ją z W-wy w piątek późnym popołudniem, najzwyklejszym na świecie listem za 1.80 PLN, a ona już w poniedziałek w Krakowie... :roll: Się dziś na świecie porobiło... :mrgreen:

I... polecam płytę pilśniową wszystkim Forumowiczom. 8)

PS. Plakat Brusljego? Uooooooo :shock: :!: Też bym chciał mieć... :mrgreen:

Posted

Ja równiez bym sobie ulżył...

Tajemnicze dźwięki nie są mi obce, jesli jest jakiś prosty sposób to proszę o wyjaśnienie.

Pozdrawiam

Posted

Plyta pilsniowa i list za 1,80 zl?

Moze mi ktos wytlumaczyc o czym Wy do Ch** Waclawa rozmawiacie?

Posted
Nie wiem co Kolega pali ale ja chce to samo :wink:

BTW Wiem z autopsji, że podobne działanie ma również pianka meblowa :twisted:

Pozdro

Synós, po wycpaniu plyty pilsniowej o powierzchni koperty formatu C5 nastempujo nieodwracalne zmiany w mózgu a czasem to nawet w obu zwojach równoczesnie.... no cheba ze to sie letko zapije......to mozna jeden uratowac. Mie juz jeden zdech to tera staram sie tego drugiego notorycznie przemywac, co pozwala mi sie czasem nawet ....... zamyslic.

mamusia

Posted

Dokładnie idzie o twórczość muzyczną o treściach żartobliwych zbliżoną do hiphopu (stąd kulturowo-empiryczny związek z wypalaniem traw niedotowanym z funduszy UE niestety). Dzieki popularyzacji off topów na Forum zgadałem się z Przemqiem,że jest w posiadaniu takowej twórczości a ja jej nie mogie biedniaga nigdzie dostać- ot i mam i wdzieczność wyrażam :D A co do jej cudownego wpływu na mojego Szuwara to jest to fakt autentyczny,prawdziwa prawda i już.

Posted
Dokładnie idzie o twórczość muzyczną o treściach żartobliwych zbliżoną do hiphopu

...określaną przez samych twórców jako "philadelphia disco" :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...