Jump to content

600HP bez turbo - silnik Subaru na ebay

Kuba

Recommended Posts

A jakby się zmieścił do Logana albo do Mulcipli... za przednimi siedzeniami... :roll: :wink:

wstaiwć to się wstawi, juz nie takie cuda moje oczy widziały (silnik z Vetty w Maluchu umieszczy centranie, czu też 1.nie-ASO) tylko ta cena 30 tysięcy dolarów no i problem z częściami :evil: , ale jako podstawka pod telewizor może być ;)

:oops:

oczy już nie te :wink:

Motori-Moderni, ciekawe jakie są dalsze losy tej firmy. Ja szczerze mówiąc pierwszy raz słysze o tej firmie.

W pewnym momencie Subaru bylo jedynym wlascicelem tego teamu. Niestety jego histora byla krotka i bez sukcesow.

i może bardzo dobrze że skończyło sie bez sukcesów. Może gdyby Subaru w tamtych latach coś osiągnęło w F1 nie zainteresowało by sie na taką skale rajdami i nie byłoby tym Subaru co teraz :wink:

pzdr

Spalanie zdaje się podobne do aut WRC było :) Czyli 80-100/100 :)

Eee tam, spalanie. Ale jaka frajda z jazdy - ciągle 10-12'000 obrotów... Jakby jeszcze jakiś tłumik przelotowy do tego... Z OBK by się prawdziwe Subaru zrobiło...

I do tego płyta CD na lusterko... :mrgreen:

Ooo, przepraszam - płyta CD na lusterku występuje w komplecie wyłącznie z tłumikiem przelotowym (nazwa kodowa: 300dB), pługiem z przodu i skrzydłem z tyłu. To jest komplet.

No i niekiedy neon pod podwoziem...

Eee tam, spalanie. Ale jaka frajda z jazdy - ciągle 10-12'000 obrotów... Jakby jeszcze jakiś tłumik przelotowy do tego... Z OBK by się prawdziwe Subaru zrobiło...

Obawiam się, ze tam tłumików nie ma :) a 10-12 tys obrotów to one mają jak się z garażu wytaczają ;) Na wyścigu to było w granicach 15-19 tys :)