LKS Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 witam, mam problemy w w/w samochodzie. 1. antena radia jest "wtopiona" w tylnia lewa szybe. jest podlaczony kabelek, ale nie moge go zlokalizowac w kieszeni radia. niby na kostce powinno byc przejscie miedzy antena a radiem ale przejscia nie ma. gdzie i jak szukac? 2. dmuchawa w samochodzie dziala tylko na 4 biegu obrotow na 1,2,3 wogole nie probuje ruszyc. czy mozliwe, ze kazdy bieg jest na osobnym bezpieczniku? jeszcze nie udalo mi sie zlokalizowac bezpiecznikow. gdzie ich szukac? jakie pomysly? pozdrawiam LKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
LKS Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 zapomnialem w poprzednim poscie zapytac do czego sluzy przelacznik umieszczony na kolumnie kierownicy od gory (tak jak w fordach swiatla awaryjne)? nie moge go roszyfrowac. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 zapomnialem w poprzednim poscie zapytac do czego sluzy przelacznik umieszczony na kolumnie kierownicy od gory (tak jak w fordach swiatla awaryjne)? nie moge go roszyfrowac.pzdr To są światła postojowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 2. dmuchawa w samochodzie dziala tylko na 4 biegu obrotow na 1,2,3 wogole nie probuje ruszyc. czy mozliwe, ze kazdy bieg jest na osobnym bezpieczniku? jeszcze nie udalo mi sie zlokalizowac bezpiecznikow. gdzie ich szukac? jakie pomysly? Może jest zepsuty przełącznik dmuchawy lub kostka się rozleciała/rozpięła/zaśniedziały styki? Bezpieczniki w większości wypadków znajdują się po lewej stronie tam gdzie trzymasz nogi w takiej plastikowej puszce. Drugi zestaw znajduje się też po lewej stronie w komorze silnika obok zbiornika płynu do spryskiwacza. Tak mi się przynajmniej wydaje Legacy/Impreza/Forester mają sporo wspólnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
komancz Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 2. dmuchawa w samochodzie dziala tylko na 4 biegu obrotow na 1,2,3 wogole nie probuje ruszyc. czy mozliwe, ze kazdy bieg jest na osobnym bezpieczniku? jeszcze nie udalo mi sie zlokalizowac bezpiecznikow. gdzie ich szukac? jakie pomysly? pozdrawiam LKS Masz uszkodzony rezystor dmuchawy(jest w obudowie nagrzewnicy niedaleko silnika wentylatora) z kostka chyba na 3 piny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 witam,mam problemy w w/w samochodzie. 1. antena radia jest "wtopiona" w tylnia lewa szybe. jest podlaczony kabelek, ale nie moge go zlokalizowac w kieszeni radia. niby na kostce powinno byc przejscie miedzy antena a radiem ale przejscia nie ma. gdzie i jak szukac? Na Twoim miejscu szadlbym po prostu od klebka do nici, czyli lokalizowal czarny kabelek pod deska rozdzielcza bo moze Ci sie gdzies zawieruszyl, u mnei jest on jako oddzielny wtyk, czyli nie jest w zadnej kostce. U mnie kabel idzie w oslonie progu od strony kierowcy, po czym wchodzi pod deskę rozdzielczą Link to comment Share on other sites More sharing options...
treboo Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 1. obejzyj radio z tylu czy ma wejscie na antene na 99% musi byc jeszcze niewidzialem radia zeby antena byla w kostce kabel anteny musial wyskoczyc z radia i polecial gdzies na gol albo do tylu. 2. potwierdzam to co jeden z kolegow napisal rezystow wysiadl zdaza sie to czasami w roznych markach i przewaznie jest on umieszczony wlasnie w poblizu motora nawiewu i obiaw jest wlasnie taki ze 4 najszybszy bieg chodzi a reszta nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.