Jump to content

WRX vs ???

JED

Recommended Posts

Jade sobie 3City' obwodnica, patrze, a tu BMW 3 Kabrio :wink: za mna pomyka...A poniewaz to 180km/h bylo, to zem wywnioskowal, ze przy 200km/h czuprynkie mu zerwie i da spokoj!

Tak wiec nacisklem se gay'a mocniej, co by ujechal w sina dal, ale pan 3 mie na o-gonie (nie mylic z O-zone :mrgreen: ) siedzial...No, 200, se mysle to inaf, ale nie, on dalej, wiec ja 220, ale pan dalej nieelegancki...poniewaz JA sam nie lubie jak MI ktos nie zjezdza, kiedym goraczka, udalek sie ja na pas prawy, a ten jego $%%&*% mosc, mię raczyl wyprzedzic, nic se z mego TURBO nie robiac!!!

Osmiele sie wasciom nadmienic, ze cala ta sytuacyja miejsce miala, kiedy moje koniki racze w drodze do wioski rybackiej Gdingen zwanej, osiagli kiele 220km na ha...

I tak tego waszmoscia dorwie, kiedy bialo bedzie, a sniegi nastano!

Pozdrawiam z grodu nad Motlawa, a i piekne, hanzeatyckie uklony smiem slac!

Co ten JAMESON z czleka robi?!

Wszystko pięknie, ale dział "kills" jest na innym forum :twisted: (www.streetracing.pl). Pewnie ten kill już tam został opisany :twisted:

A Jameson... no cóż... wszystko dla ludzi 8). Choć ja już się odzwyczaiłem od siadania do komputera i wchodzenia na forum w stanie upojenia. Kończy się to zazwyczaj postami, z których następnego dnia pozostaje jedynie [EDIT] :twisted:

Podejżewam że trafiłeś albo na 330Ci Cabrio lub na M3 Cabrio, i tutaj niestety to że masz turbo nic nie pomoże..... poprostu tam są mniejsze straty mocy na kołach..... Ty może jak byś miał około 300Kucy to miałbyś szanse....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...