Arnold Bogusz Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Witam Czy wiadomu już kiedy oficjalnie zostanie wprowadzony do salonów nowy Forester? Że we wrześniu, to wiem, ale dokładnie kiedy? Jakieś dni otwarte? pzdr Arnold Bogusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Biorąc pod uwagę częstotliwość pojawiania się Dyrekcji na forum obawiam się, że prędzej doczekasz się Forestera w salonie obok Ciebie, niż odpowiedzi ze strony Dyrekcji na ten post . Dlatego jeśli byłbym na Twoim miejscu, po prostu bym zadzwonił do SIP-u / dealera. Z nadzieją, że się mylę, co do terminu odpowiedzi ze strony Dyrekcji, pozdrawiam prawie-nowego Forumowicza 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 W Krakowie Dni Otwarte są 17-18 września. Więc może w innych miastach tez w tych dniach będzie prezentacja oficjalna. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 W Poznaniu w salonie nowy forek stoi już chyba od 2 tygodni. W SIP'ie podobno też. Nie wiem, jak w innych miastach. Premiera oficjalna 16 września. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 WitamCzy wiadomu już kiedy oficjalnie zostanie wprowadzony do salonów nowy Forester? Że we wrześniu, to wiem, ale dokładnie kiedy? Jakieś dni otwarte? pzdr Arnold Bogusz Nie wiem co nazywasz "oficjalnym wprowadzeniem", ale jeśli ma to oznaczać możliwość "pomacania" tego sprzętu, popatrzenia na niego z każdej strony i od dołu, to nowe Forestery - stoją już w nowym salonie SIPu w Krakowie, przy ulicy Conrada. Jest nimi też zastawione pół parkingu przy tymże salonie... ...czy jazda próbna jest - nie orientuję się (polecam kontakt telefoniczny), ale wydaje mi się, że w nowiutkim, zarejestrowanym srebrnym Foresterze, dostrzegłem ostatnio twarz roześmianej Dyrekcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnold Bogusz Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Nie wiem co nazywasz "oficjalnym wprowadzeniem" Oficjalnym wprowadzeniem nazywam chociażby pojawienie się nowego modelu na stronie www, jakieś dni otwarte, cennik, jazdy próbne no i w końcu możliwość zamawiania samochodu. Dzięki wszystkim za wyręczenie Dyrekcji w odpowiedzi, choć miałem nadzieję że zadając proste (dla Dyrekcji)pytanie dam jej szansę na wykazanie się. Tak czy inaczej zabieram się za sprzedawanie butelek, bo czasu mało zostało:-) pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Niezależnie od prostoty czy też skomplikowania pytania, dyrekcja ostatnimi czasy pojawia się na forum szalenie sporadycznie i raczej nie ma co liczyć na szybką odpowiedź o ile w ogóle. Cóż, było to już poruszane w jednym z wątków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisek Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 We Wroclawskim salonie stoja dwa takie paskudztwa.Co to auto jest brzydkie to masakra:) No i te swiatla z tylu ala Lexus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 We Wroclawskim salonie stoja dwa takie paskudztwa.Co to auto jest brzydkie to masakra:)No i te swiatla z tylu ala Lexus No to mamy materiał na nowe futro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gal Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 We Wroclawskim salonie stoja dwa takie paskudztwa.Co to auto jest brzydkie to masakra:)No i te swiatla z tylu ala Lexus No to mamy materiał na nowe futro... Jakie futro?!! Mała etola co najwyżej... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Jakie futro?!! Mała etola co najwyżej... :wink: No tak... Faktycznie z jednego liska za wiele się zrobić nie da... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts