Jump to content

Serwis Greddy - naprawa wskaźnika od turbo

Roland

Recommended Posts

Czy ktoś z Was orientuje się gdzie można by oddać wskaźnik od turbiny Greddy (wersja z alarmem i elektroniką) celem diagnozy dlaczego nie działa?.

Niestety po zamontowaniu okazało się, że coś szwankuje (wskaźnik teoretycznie nowy - ale zero szans na gwarancję i tego typu rzeczy bo zakupiony już dawno temu tylko nigdy nie miałem czasu na jego montaż) i nie wiadomo czy wina leży po stronie czujnika ciśnienia, elektroniki czy też samego wskaźnika jako takiego.

Pytanie może głupie ( :roll: ), ale czy jestś pewien, że wskaźnik został poprawnie zamontowany? Może chodzić o drobiazgi, typu np. uziemienie...

no nie ja montowałem tylko Dżanek (KAS) więc chyba nic nie namieszał :-)

Wiesz Azrael - nie wiadomo, czy nie będę miał niedługo okazji pojawić się w KAS, także lepiej sobie nie grabić zawczasu :twisted: . Jeszcze by mnie tam wzięli zatrytytkowali i dopiero bym wyglądał... :roll: :mrgreen:

Roland - jak coś ustalisz, daj proszę znać na Forum, co to było. Ok?

Jak masz oberwac srubokretem specjalnym to i tak oberwiesz ;-)

Wiedziałem, że tak się skończy... :cry:

:mrgreen:

Ja bede pewnie jutro, a Ty kiedy wpadasz?

Yyyyy... nie wcześniej, jak w styczniu, jak już będzie miał Dżanek w czym grzebać :twisted:. No chyba, że w sobotę zrobimy szybki tuning temu wynajętemu smartowi :wink: :mrgreen:

Yyyyy... nie wcześniej, jak w styczniu, jak już będzie miał Dżanek w czym grzebać .

Znaczy się na Twoim aucie sie będize Dżanek doktoryzował z MY 2006? Zamów już kompletny silnik i skrzynie na zapas ;-) (albo i całe auto jak się będize też z jazdy doktoryzował ;-) )

No chyba, że w sobotę zrobimy szybki tuning temu wynajętemu smartowi

Na półce leży zaworek z Cossiego :-D Mozna by pdkręcić ładowanko na 1.5 ;-)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...