Roland Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Czy ktoś z Was orientuje się gdzie można by oddać wskaźnik od turbiny Greddy (wersja z alarmem i elektroniką) celem diagnozy dlaczego nie działa?. Niestety po zamontowaniu okazało się, że coś szwankuje (wskaźnik teoretycznie nowy - ale zero szans na gwarancję i tego typu rzeczy bo zakupiony już dawno temu tylko nigdy nie miałem czasu na jego montaż) i nie wiadomo czy wina leży po stronie czujnika ciśnienia, elektroniki czy też samego wskaźnika jako takiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Pytanie może głupie ( :roll: ), ale czy jestś pewien, że wskaźnik został poprawnie zamontowany? Może chodzić o drobiazgi, typu np. uziemienie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Przemeq, widzę, że obaj pracujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Przemeq, widzę, że obaj pracujemy Mała przerwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła 8). I tak mnie dziś jest na forum dużo mniej, niż zwykle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Pytanie może głupie ( :roll: ), ale czy jestś pewien, że wskaźnik został poprawnie zamontowany? Może chodzić o drobiazgi, typu np. uziemienie... no nie ja montowałem tylko Dżanek (KAS) więc chyba nic nie namieszał :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Ups, to ja już nic nie mówię - jakoś nie czuję się na siłach polemizować z takimi autorytetami, jak słynny Dżanek 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 LOL :-D przekażę ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Wiesz Azrael - nie wiadomo, czy nie będę miał niedługo okazji pojawić się w KAS, także lepiej sobie nie grabić zawczasu . Jeszcze by mnie tam wzięli zatrytytkowali i dopiero bym wyglądał... :roll: Roland - jak coś ustalisz, daj proszę znać na Forum, co to było. Ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Jak masz oberwac srubokretem specjalnym to i tak oberwiesz ;-) Ja bede pewnie jutro, a Ty kiedy wpadasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Jak masz oberwac srubokretem specjalnym to i tak oberwiesz ;-) Wiedziałem, że tak się skończy... Ja bede pewnie jutro, a Ty kiedy wpadasz? Yyyyy... nie wcześniej, jak w styczniu, jak już będzie miał Dżanek w czym grzebać . No chyba, że w sobotę zrobimy szybki tuning temu wynajętemu smartowi :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Yyyyy... nie wcześniej, jak w styczniu, jak już będzie miał Dżanek w czym grzebać . Znaczy się na Twoim aucie sie będize Dżanek doktoryzował z MY 2006? Zamów już kompletny silnik i skrzynie na zapas ;-) (albo i całe auto jak się będize też z jazdy doktoryzował ;-) ) No chyba, że w sobotę zrobimy szybki tuning temu wynajętemu smartowi Na półce leży zaworek z Cossiego :-D Mozna by pdkręcić ładowanko na 1.5 ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Znaczy się na Twoim aucie sie będize Dżanek doktoryzował z MY 2006? Zamów już kompletny silnik i skrzynie na zapas (albo i całe auto jak się będize też z jazdy doktoryzował Rotfl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Dżanek się będzie dkotryzował, shodan będzie sprawdzał nowy DCCD-A... Coraz mniej mi się to podoba :wink:. Nie, to ja (oficjalnie) zmieniam zdanie. Kupuję Logana :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Kupuję Logana Tego rajdowego? Mogę potestować, mogę, mogę, mogę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts