vert Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 przed chwila tj ok 13 przy pulawskij-spacerowej zostala skasowana srebrna impreza WRX sedan na srebrnych felgach nowy model czy to jakis forumowicz :?: :?: :?:
kropek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ciśnienie lekko mi skoczyło, bo po tytule topicu myślałem, że Vert rozbiłeś się :shock:, a to już zakrawało na jakieś fatum będące nad Tobą Mam nadzieję, że drajwer wyszedł cało z opresji bo to jest najważniejsze :!: :!: :!:
mario-wrx Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Jakies pechowe miejsce ta puławska - tak ca m-c temu widzialem jak dwa WRX- y sie cmoknely .... malo groznie wprawdzie ale zawsze.
vert Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Ciśnienie lekko mi skoczyło, bo po tytule topicu myślałem, że Vert rozbiłeś się :shock:, a to już zakrawało na jakieś fatum będące nad Tobą Mam nadzieję, że drajwer wyszedł cało z opresji bo to jest najważniejsze :!: :!: :!: uff ! no na szczescie to nie ja bez ofiar sie obylo i kierowcy nic sie nie stalo.tylko bryka malo przyjemnie wygladala od przodu przez bok do tylnego zderzaka jak by koparka przejechala :?
vert Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 nowy model, tj. ten seat-style :?: nie nie. 2003 to bylo
Przemeq Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 nowy model, tj. ten seat-style :?: to ktoś by się musiał zakręcić w super tempie, żeby to mieć w PL. Pierwsze "seat-style" z fajerą po lewej stronie są sprzedawane w US zaledwie od paru tygodni (w zależności od stanu), także sprowadzenie tego na teraz do Polski graniczyłoby z cudem
Milek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ogolnie cale szczescie ze kierowcy nic sie nie stalo... nie wiem jak innych ale mnie strasznie drazni okreslenie Impreza seat-style :? Nie to zebym cos mial do seatow ale tak szczerze mowiac to w niczym mi nowe subaru nie przypomina hiszpana...
vert Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 ogolnie cale szczescie ze kierowcy nic sie nie stalo... nie wiem jak innych ale mnie strasznie drazni okreslenie Impreza seat-style :? Nie to zebym cos mial do seatow ale tak szczerze mowiac to w niczym mi nowe subaru nie przypomina hiszpana... poloz sobie zdjecie nowego leona i nowej impry obok siebie :wink:
ogs Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Milek, nie przypomina seata... bo to jest seat :wink: grill jest prawie identyczny :wink:
Milek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 nadal mi nie przypomina seata :| byc moze jestem zbytnio "zapatrzony" w nowa impreze
ogs Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Milek, tez kiedys bylem tak zaslepiony... kobieta uwierz mi - ocknij sie poki czas 8)
Milek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 lepiej zeby tego Przemeq nie widzial bo bedziesz mial kreche do konca istnienia forum Ale zrobilismy sobie offf topic - chyba zaraz ktos nas przywola do porzadku Ps. Twoj WRX takze mi sie baaardzo podoba, wiec sie tak nie denerwuj heh
ogs Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Moment moment... mnie sie przod MY'06 baaaardzo podoba... bo i seaty mi sie podobaja wiec zle mnie odebrales... skojazenie jest - wydaje mnie sie, ze sluszne, a co sie komu podoba... to juz inna sprawa :wink:
SeQ Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Milek, tez kiedys bylem tak zaslepiony... kobieta uwierz mi - ocknij sie poki czas i byś teraz nie miał ręki :wink:
ogs Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 SeQ, zebys wiedzial... wtedy... oj co ja wtedy bym dal sobie zrobic... i bym teraz k... tego nie mial
bartek@klubsubaru.pl Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 po Nowym Dworze jeździ niebieski Seat hmm Ibiza? no jakiśtam, ale bardzo "nowoimprezowo" wygląda. fajnie mieć SI w starej budzie . pzdr!
Milek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 a mam jeszcze takie malo pytanko a mianowicie, czy w nowej imprezie WRX jak i STI w standardzie sa te soczewkowe lampy przednie??? chodzi mi glownie o wersje amerykanska bo europejskiej jeszcze nie ma wiec roznie to moze byc...
kropek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 SeQ, zebys wiedzial... wtedy... oj co ja wtedy bym dal sobie zrobic... i bym teraz k... tego nie mial jak to mówią proza życia 8)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.