Jump to content

wypadek subaru WRX

vert

Recommended Posts

Posted

przed chwila tj ok 13 przy pulawskij-spacerowej zostala skasowana srebrna impreza WRX sedan na srebrnych felgach nowy model :cry::cry::cry: czy to jakis forumowicz :?: :?: :?:

Posted

Ciśnienie lekko mi skoczyło, bo po tytule topicu myślałem, że Vert rozbiłeś się :shock:, a to już zakrawało na jakieś fatum będące nad Tobą

Mam nadzieję, że drajwer wyszedł cało z opresji bo to jest najważniejsze :!: :!: :!:

Posted
Ciśnienie lekko mi skoczyło, bo po tytule topicu myślałem, że Vert rozbiłeś się :shock:, a to już zakrawało na jakieś fatum będące nad Tobą

Mam nadzieję, że drajwer wyszedł cało z opresji bo to jest najważniejsze :!: :!: :!:

uff ! no na szczescie to nie ja :D

bez ofiar sie obylo i kierowcy nic sie nie stalo.tylko bryka malo przyjemnie wygladala :cry:

od przodu przez bok do tylnego zderzaka jak by koparka przejechala :?

Posted
nowy model, tj. ten seat-style :?:

to ktoś by się musiał zakręcić w super tempie, żeby to mieć w PL. Pierwsze "seat-style" z fajerą po lewej stronie są sprzedawane w US zaledwie od paru tygodni (w zależności od stanu), także sprowadzenie tego na teraz do Polski graniczyłoby z cudem :twisted:

Posted

ogolnie cale szczescie ze kierowcy nic sie nie stalo...

nie wiem jak innych ale mnie strasznie drazni okreslenie Impreza seat-style :? Nie to zebym cos mial do seatow ale tak szczerze mowiac to w niczym mi nowe subaru nie przypomina hiszpana...

Posted
ogolnie cale szczescie ze kierowcy nic sie nie stalo...

nie wiem jak innych ale mnie strasznie drazni okreslenie Impreza seat-style :? Nie to zebym cos mial do seatow ale tak szczerze mowiac to w niczym mi nowe subaru nie przypomina hiszpana...

poloz sobie zdjecie nowego leona i nowej impry obok siebie :wink:

Posted

Milek, nie przypomina seata... bo to jest seat :wink: grill jest prawie identyczny :wink:

Posted

Milek, tez kiedys bylem tak zaslepiony... kobieta :evil: uwierz mi - ocknij sie poki czas 8)

Posted

lepiej zeby tego Przemeq nie widzial bo bedziesz mial kreche do konca istnienia forum ;)

Ale zrobilismy sobie offf topic - chyba zaraz ktos nas przywola do porzadku :lol:

Ps. Twoj WRX takze mi sie baaardzo podoba, wiec sie tak nie denerwuj :D heh

Posted

Moment moment... mnie sie przod MY'06 baaaardzo podoba... bo i seaty mi sie podobaja wiec zle mnie odebrales... skojazenie jest - wydaje mnie sie, ze sluszne, a co sie komu podoba... to juz inna sprawa :wink:

Posted
Milek, tez kiedys bylem tak zaslepiony... kobieta uwierz mi - ocknij sie poki czas

i byś teraz nie miał ręki :wink:

Posted

SeQ, zebys wiedzial... wtedy... oj co ja wtedy bym dal sobie zrobic... i bym teraz k... tego nie mial :twisted:

Posted

a mam jeszcze takie malo pytanko a mianowicie, czy w nowej imprezie WRX jak i STI w standardzie sa te soczewkowe lampy przednie??? chodzi mi glownie o wersje amerykanska bo europejskiej jeszcze nie ma wiec roznie to moze byc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...