Jump to content

Mieso na ruszcie


Dziedzic_Pruski

Miesem w bulce najlepsza jest  

176 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Wiem, wiem... moze budzic podejrzenia, ze zakladam ten watek w bliskiej odleglosci czasoprzestrzennej po pojawieniu sie tegoz:

 

viewtopic.php?f=12&t=137708&start=0

 

ale... po kilku miesiacach poszukiwania podpisalem dzis umowe 'na lokal' :D . Niedlugo bede mial sposobnosc zaprosic Szanownych Forumowiczow z Krakowa i tu przebywajacych na cos, czego na dobra sprawe w Polandzie nie ma. 8)

 

Jakkolwiek watek powyzszy jest wielce z zaciekawieniem przeze mnie obserwowany :wink: to tu chcialbym sie zwrocic z uprzejma prosba o zaznaczenie powyzej (mozna wybrac dwie opcje), ktore mieso jest Waszem ulubionem.

 

Innymi slowy: o ile w watku powyzszym czytam ladne opinie, komentarze i robie skrupulatnie notki to tu chcialbym po jakims czasie spojrzec na slupki ankiety, zeby wiedziec... to co chce wiedziec. :mrgreen:

 

Mam nadzieje, ze Mr. E. nie bedzie sobie tego poczytywal za 'konkurencje' swego watku :wink: , ale milo byloby gdybyscie tu wpisywali swe uwagi i przemyslenia na ten temat, jezeli jest taka wola. 8)

 

Teraz pozostaje mi tylko poznac opinie spoleczenstwa, dac czadu przy urzadzaniu i poinformowac Was kiedy juz zacznie wszystko dzialczyc. :D

 

Gracje.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@junasz,

 

Zasada jest prosta. Bede robil wszystko tak jak dla siebie. Sam bede sie tam stolowal. W I kolejnosci nie licze na zysk, tylko jakosc i budowanie marki i reputacji. :wink:

 

@ASAHI,

 

Kurcze ubiegles mnie. :mrgreen: Wlasnie mialem zamiar dac ogloszenie:

 

Jesli ktos sie wybiera do USA to mam zamowienie - przed lokalem chce postawic znak Subaru Parking Only.. :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Yeah, taki znak chcę widzieć!!

Subaru górą!!

To kiedy otwarcie? Abym wolne załatwił, rodzinkę zapakował i zawitał na obiadek? :D

 

W grudniu po poludniu. :wink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Musze po prostu wszystko dopracowac.

:mrgreen:

Postaram sie, by bylo kawiorowo. Duzo serca chce w to wlozyc. Bede staral sie jednak by pozostac przy cenach pasztetowych.

:wink:

Tylko zastanawiam sie czy na szyldzie/drzwiach dawac forumowa trzode bo na koszernym Kazimierzu moze to dziwnie wygladac. :mrgreen:

 

 

P.S. Dlaczego az 25% osob chce by Forum zamknac?

:roll:

 

 

:mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

"Niedlugo bede mial sposobnosc zaprosic Szanownych Forumowiczow z Krakowa i tu przebywajacych na cos, czego na dobra sprawe w Polandzie nie ma."

 

To wynika z pierwszego postu.

 

"Tylko zastanawiam sie czy na szyldzie/drzwiach dawac forumowa trzode bo na koszernym Kazimierzu moze to dziwnie wygladać."

a to z późniejszego :-)

 

Co do trzody na Kazimierzu to może faktycznie być dziwnie postrzegane :D

 

Człowiek się wprasza na otwarcie a juz go nie chcą :D

Link to comment
Share on other sites

Thank you all.

 

Na szybe wejsciowa dam swinie*, zeby bylo wiadomo z kim klienci maja do czynienia. :twisted:

 

 

Forum ciagle goni kure. :shock:

 

jagniecina 12% [ 5 ]

baranina 16% [ 7 ]

cielecina 7% [ 3 ]

wolowina 12% [ 5 ]

wieprzowina 7% [ 3 ]

kurczecina 26% [ 11 ]

Forum czeba zamknac 21% [ 9 ]

 

 

* Niczym: 'Wy, ktorzy tu wchodzicie porzuccie wszelka nadzieje' (przeklad swobodny). :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Jeżeli będzie dobre żarcie, to z Gdańska przyjadę :P:mrgreen: 8)

zagłosowałam i powodzenia :wink:

Nie wiem czy to dobra decyzja. Ja odwiedziłem na wiosnę Sopot i jak mnie kiedyś fantazja poniesie, to pojadę tam tylko żeby do kilku knajp zajść :evil:

 

A w przedmiotowej dyskusji, ponieważ jednak na Kazimierz mam bliżej niż do Sopotu, powiem: jadam wszystko byle smaczne i oryginalne było. Nienawidzę wątróbki ale moim ulubionym daniem (opłakiwanym do dzisiaj bo chyba byłem jego jedynym amatorem) była np sałatka z wątróbką, sokiem malinowym i grillowanym boczkiem. Tak więc jeśli o mnie chodzi, liczę na zaskoczenie :wink: No i dawaj znać jak już otworzysz bo miejsc gdzie można zjeść dobrze i za rozsądne pieniądze w Krakowie nie ma.

 

Powodzenia

Link to comment
Share on other sites

Zagłosowałem na baraninę - w kebabie jest zdecydowanie najlepsza. Tylko musi być naprawdę nieźle przyrządzona

 

Moze i tak. U mnie zaden skato gamoto pusti turecki wynalazek nie bedzie mial racji bytu. :twisted:

 

 

miejsc gdzie można zjeść dobrze i za rozsądne pieniądze w Krakowie nie ma.

 

Alez fajnie czegos takiego posluchac. :)

Link to comment
Share on other sites

Ja odwiedziłem na wiosnę Sopot i jak mnie kiedyś fantazja poniesie, to pojadę tam tylko żeby do kilku knajp zajść :evil:

A do których? Bo ja nigdy nie wiem gdzie pójść i zazwyczaj trafiam do tajskiej w Gdyni :lol:

 

Ja zagłosowałam na jagnięcinę i wołowinę, coś takiego dostanę u Ciebie, Dziedzicu Pruski? :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Na razie wygrywa kurczak i Forum czeba zamknac. :shock: Tylko nie wiem gdzie ja kupie produkty do tego drugiego. :|

 

 

 

:mrgreen:

 

Aga,

 

Wolowina/cielecina trzymaja sie mocno. Ciagle zbieram dane.

Widze, ze jagniecina/baranina sa calkiem popularne i to mnie cieszy. :)

 

Kurcze, (sic! nomen omen i ibidem :mrgreen: ) prawie jak zawody sportowe. :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...