Taurus Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Najnowszą wersje tej wspaniałej marki można już kupować w Japonii i Ameryce Płn. Moim zdaniem wygląda najlepiej ze wszystkich dotychczasowych Imprez. Jest dosłownie perfekcyjny. Jak tylko znajdę w internecie zdjęcia to tu umieszczę. narazie kilka fotek mozna podziwiac w miesięczniku "WRC", ktorego mozna dostac w kazdym empiku i w co trzecim kiosku ;-) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loucyphre Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 O jesoo, ale nowość :roll: , użyj wyszukiwarki a znajdziesz nawet za dużo na ten temat 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Witam nowego forumowicza i przyponaminam, że ten temat był już poruszany;) http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=101784 http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=102445 Pzdr M;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 Witam nowego forumowicza i przyponaminam, że ten temat był już poruszany;) No to przepraszam ;-) pierwsze dni uzytkowania forum i juz wpadka foto from http://www.rsportscars.com/eng/cars/impreza_wrx_sti.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Taurus Nie martw sie każdemu sie zdarza. Jeszcze bedziesz miał okazje sie wykazać 8) Pzdr M Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanap4 Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Taaaaa....wykazac..... .Kup mi takie to cale forum bedzie Ci wdzieczne :wink: .Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Taaaaa....wykazac..... .Kup mi takie to cale forum bedzie Ci wdzieczne :wink: .Pozdr. Taurus no widzisz i juz masz okazje sie wykazać (ja też poproszę taką ) Pzdr M 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 A mi drogi Taurusie wytłumacz, jak udało Ci się do Polkowic ściągnąć tę brykę w tak błyskawicznym tempie :shock: To by chyba oznaczało cud. A więc, myśląc logicznie, jesteś cudotwórcą i - co za tym idzie - możesz nam faktycznie pozałatwiać po esitaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 A mi drogi Taurusie wytłumacz, jak udało Ci się do Polkowic ściągnąć tę brykę w tak błyskawicznym tempie :shock: To by chyba oznaczało cud. A więc, myśląc logicznie, jesteś cudotwórcą i - co za tym idzie - możesz nam faktycznie pozałatwiać po esitaju :shock: no własnie?? i jest okazja zeby sie wykazać 8) do "nie z tej ziemi" go!! pzdr M;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 do "nie z tej ziemi" go!! A jak się spręży i szybko załatwi, to nawet postawimy flaszkę, a co tam, nasza strata... No nie chłopaki? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 do "nie z tej ziemi" go!! A jak się spręży i szybko załatwi, to nawet postawimy flaszkę, a co tam, nasza strata... No nie chłopaki? :wink: No pewnie i razem ją wypijemy :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 A jak się spręży i szybko załatwi, to nawet postawimy flaszkę, a co tam, nasza strata... No nie chłopaki? w takiej sprawie to ja moge nawet krzynke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 w takiej sprawie to ja moge nawet krzynke Aleś Ty rozrzutny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowalzki Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Popieram i sie dolaczam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar105 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ale wy tam jesteście!!!!! Założe się o każdą kwote, że naweet jak by postawił TYLKO flaszke byscie mu wybaczyli! 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 huzar105, zapomniałeś o abstynentach :wink: Taurus, Ty masz w ogóle Imprezę w skali 1:1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowalzki Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Witek, a jak nie ma to co? Zabronisz mu pisać? Ty w końcu też nie masz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar105 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 zapomniałeś o abstynentach O faktycznie przepraszam!!! To może fante z lodówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanap4 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ej ej ej ej.....Wy sie tak nie rozpedzajcie z tymi subaru.Zaden z Was nie dostanie.Ja wpadlem na ten pomysl i tylko mi sie nalezy 8) :wink: . P.S Albo zreszta co mi zalezy.STI MY06 dla wszystkich (Na konto Taurusa oczywiscie :wink: ).Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 P.S Albo zreszta co mi zalezy.STI MY06 dla wszystkich (Na konto Taurusa oczywiscie :wink: ).Pozdr. No i od razu inna rozmowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Widzę, ze same propozycje nie do odrzucenia Aktualnie nie mam na zbyciu ani jednego egzemplarza tej furki, ale jak tylko coś nowego ukradne to dam wam cynk ;-) narazie nie ma nawet prawka, wiec nie moge nic sprowadzic "na legalnie". ale Chłopaki - wszystko przed nami ;-) zrzućcie mi sie na prawo jazdy, to sobie je kupie i zupełnie inna rozmowa pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar105 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ej tu poło nie ma prawka czym się przejmujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Taurus ..:: Początkujący ::.. Auto: Subaru Impreza WRX STi 2006 Posty: 4 Skąd: Polkowice :?: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Taurus ..:: Początkujący ::.. Auto: Subaru Impreza WRX STi 2006 Posty: 4 Skąd: Polkowice :?: :roll: nigdy nie miałeś marzeń i złudzeń :> :roll: 8) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Taaa pomarzyć piekna rzecz :wink: Pzdr M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts