Jump to content

Subaru Impreza WRX STi 2006

Taurus

Recommended Posts

Najnowszą wersje tej wspaniałej marki można już kupować w Japonii i Ameryce Płn. Moim zdaniem wygląda najlepiej ze wszystkich dotychczasowych Imprez. Jest dosłownie perfekcyjny. Jak tylko znajdę w internecie zdjęcia to tu umieszczę. narazie kilka fotek mozna podziwiac w miesięczniku "WRC", ktorego mozna dostac w kazdym empiku i w co trzecim kiosku ;-) :P

pozdrawiam

A mi drogi Taurusie wytłumacz, jak udało Ci się do Polkowic ściągnąć tę brykę w tak błyskawicznym tempie :shock:

To by chyba oznaczało cud. A więc, myśląc logicznie, jesteś cudotwórcą i - co za tym idzie - możesz nam faktycznie pozałatwiać po esitaju :mrgreen:

A mi drogi Taurusie wytłumacz, jak udało Ci się do Polkowic ściągnąć tę brykę w tak błyskawicznym tempie :shock:

To by chyba oznaczało cud. A więc, myśląc logicznie, jesteś cudotwórcą i - co za tym idzie - możesz nam faktycznie pozałatwiać po esitaju :mrgreen:

:shock: no własnie?? i jest okazja zeby sie wykazać 8) do "nie z tej ziemi" go!! :twisted:

pzdr M;)

Ej ej ej ej.....Wy sie tak nie rozpedzajcie z tymi subaru.Zaden z Was nie dostanie.Ja wpadlem na ten pomysl i tylko mi sie nalezy :twisted::lol::D 8) :wink: .

P.S Albo zreszta co mi zalezy.STI MY06 dla wszystkich (Na konto Taurusa oczywiscie :wink: ).Pozdr.

Widzę, ze same propozycje nie do odrzucenia :D

Aktualnie nie mam na zbyciu ani jednego egzemplarza tej furki, ale jak tylko coś nowego ukradne :lol: to dam wam cynk ;-) narazie nie ma nawet prawka, wiec nie moge nic sprowadzic "na legalnie". ale Chłopaki - wszystko przed nami ;-) zrzućcie mi sie na prawo jazdy, to sobie je kupie i zupełnie inna rozmowa :)

pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...