Jump to content

!!! dużyyy wlot do gt-ka gdzie to zdobyc??

boju21

Recommended Posts

ten to jakis dziwny,te konkretne to tak zajebiscie do przodu wychodzą,ale trzeba poszukac....a ja szukam i szukam... :lol:

Nieszczegolnie dziwny prawde mowiac - wyglada jak seria, tylko wyzsza.

Jak kto lubi.

Mnie sie te duze o ksztaltach rodem z new age zupelnie na klasyku nie podobaja - ale nawiasem mowiac tez mozesz je na tej samej stronie znalezc.

Co nie zmienia faktu, ze mozna je chyba taniej w Polsce kupic - namiary na konkretnego uzytkownika juz otrzymales z tego, co pamietam, w tym watku.

a powiedz mi ile tak u nas stoja te wloty duze opłaca sie to ciagnac ze stanów??i jak długo idzie paczka bo jeszze na e bayu nie zamawiałem a znalazłem za 225 zł pus przesyłka

a powiedz mi ile tak u nas stoja te wloty duze opłaca sie to ciagnac ze stanów??i jak długo idzie paczka bo jeszze na e bayu nie zamawiałem a znalazłem za 225 zł pus przesyłka

Plus jeszcze zapewne clo.

boju21, siema zadałem javo z forum zapytanie o duże wloty do gieteka,podobno ciągle można u niego kupić,jak co to zamelduj się u kolegi javo tu masz linka do tematu viewtopic.php?f=16&t=126890&view=unread#unread ...i nie skacz tak qrfa po tym forum bo cię złapać niemożna :twisted:

lucza popraw link :) ciekaw jestem jak wyglądają te od javo

-- 8 paź 2010, o 15:07 --

wiadomo coś? bo jeśli by były i to pasujące be rzeźby to myślę że parę by Nas się zebrało :)