nita Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Mam problem. Jestem praktycznie nowym użytkownikiem forum i nie mogę sobie poradzić z wpisami(odpowiedziami). Pisząc odpowiedź, często wyświetla się ona dwu lub nawet trzykrotnie. Oto przykład ostatnirgo wpisu. Proszę o pomoc. Zbudowałem rajdówkę na Coupecie 2.5 RS. Trwało to blisko 2 lata, ale efekt świetny. Sprowadziłem ją z A, włożyłem silnik 2.5 turbo, kute tłoki, skrzynię z STI, itd...(jeszcze nie podłączyłem DCCD). Klatkę zrobiłem sam, ale jest jeszcze do delikatnej poprawki. Zmieniłem amortyzatory na AGX, konieczna jest jeszcze zmiana sprężyn na twardsze, bo na asfalcie sie wychyla. Na szutry ok. Naprawdę polecam takie rozwiązanie. Bardzo pracochłonne i czasochłonne, ale chodzi super. Po pierwszym strojeniu 360 KM i 500 Nm. -- Wt paź 05, 2010 12:43 pm -- Zbudowałem rajdówkę na Coupecie 2.5 RS. Trwało to blisko 2 lata, ale efekt świetny. Sprowadziłem ją z USA, włożyłem silnik 2.5 turbo, kute tłoki, skrzynię z STI, itd...(jeszcze nie podłączyłem DCCD). Klatkę zrobiłem sam, ale jest jeszcze do delikatnej poprawki. Zmieniłem amortyzatory na AGX, konieczna jest jeszcze zmiana sprężyn na twardsze, bo na asfalcie sie wychyla. Na szutry ok. Naprawdę polecam takie rozwiązanie. Bardzo pracochłonne i czasochłonne, ale chodzi super. Po pierwszym strojeniu 360 KM i 500 Nm. -- Wt paź 05, 2010 12:48 pm -- Zbudowałem rajdówkę na Coupecie 2.5 RS. Trwało to blisko 2 lata, ale efekt świetny. Sprowadziłem ją z USA, włożyłem silnik 2.5 turbo, kute tłoki, skrzynię z STI, itd...(jeszcze nie podłączyłem DCCD). Klatkę zrobiłem sam, ale jest jeszcze do delikatnej poprawki. Zmieniłem amortyzatory na AGX, konieczna jest jeszcze zmiana sprężyn na twardsze, bo na asfalcie sie wychyla. Na szutry ok. Naprawdę polecam takie rozwiązanie. Bardzo pracochłonne i czasochłonne, ale chodzi super. Po pierwszym strojeniu 360 KM i 500 Nm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts