Tilki Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Kto się wybiera? Napewno spotkam Harvestera hehe ;-), ale czy będzie jeszcze większa, forumowa ekipa? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Napewno spotkam Harvestera hehe ;-), znowu jako forumowe zero?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Będę też. PZDR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertito_2007 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Bede... ...wlasciwie juz jestem na miejscu Ktos potrzebuje pomocy w organizacji noclegu, wycieczek fakultatywnych etc. prosze pisac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 a czy ktoś widzi na stronie rajdu o której idą odcinki?? _________________________ sam sobie odpowiem http://rajd.dolnoslaski.pl/files/Harmon ... a%204D.pdf tylko to projekt- nie wiem ile ma współnego z ostateczną wersją Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 a czy ktoś widzi na stronie rajdu o której idą odcinki?? _________________________ sam sobie odpowiem http://rajd.dolnoslaski.pl/files/Harmon ... a%204D.pdf tylko to projekt- nie wiem ile ma współnego z ostateczną wersją A czy to ważne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 no w sobotę chciałem spaloną pooglądać, bo w niedziele wcześnie do domu musze lecieć :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Kto się wybiera? a będzie parę osób z obu for :wink: tylko co to bedzie gdy spotkamy sie na zakręcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted October 5, 2010 Author Share Posted October 5, 2010 Oj będzie... się działo ;-) Będę w serwisie i na odcinkach, więc mam nadzieję, że jakoś się złapiemy :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 tylko co to bedzie gdy spotkamy sie na zakręcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 dzisiaj wracałem do Warszawy katowicką i kilka rajdówek już było wiezionych w stronę rajdu 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted October 11, 2010 Author Share Posted October 11, 2010 Wróciłam w nocy i nawet przez chwilę jechałam za własną serwisówką ;-) Już mi brakuje tego ryku silników, kluczy pneumatycznych itd, emocji na mecie, dyskusji itd ;-) Pozdrawiam spotkanych - naszych dzielnych kierowców - Krzysia Rosę, Kajta. Wśród aut do zapoznania z trasą było kilka Subarek (w tym moja, która starała się dzielnie stawić czoła trasie oraz startującego w Pucharze Sławka Ogryzka). DNL - miłe zaskoczenie na serwisie. Jak widać, praca w teamie to czasem dość prozaiczne rzeczy ;-) Miło było zobaczyć również Carfita. Szkoda, że ciut za późno... Może dałoby się pomóc Krzyśkowi Rosie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluska Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Krótki Filmik Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Pozdrawiam spotkanych - naszych dzielnych kierowców - Krzysia Rosę, Kajta.Wśród aut do zapoznania z trasą było kilka Subarek (w tym moja, która starała się dzielnie stawić czoła trasie oraz startującego w Pucharze Sławka Ogryzka). DNL - miłe zaskoczenie na serwisie. Jak widać, praca w teamie to czasem dość prozaiczne rzeczy ;-) Miło było zobaczyć również Carfita. Szkoda, że ciut za późno... Może dałoby się pomóc Krzyśkowi Rosie... Tilki, machałem do Ciebie na mecie, na rynku w Kłodzku - ale zakręcona byłaś jak ruski termos i chyba z tych 10 metrów nie zauważyłaś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 Oooo proszę, no tak... wepchnęłam się na regruping i metę, coby zrobić lepsze fotki :-) A już miałam Wam złożyć opier papier, że byliście i nie dawaliście znaków życia... Tymczasem to ja zachowałam się jak... świniacz ;-) Ekhm, 10 metrów powiadasz? ;-) Dojrzewam do wizyty u okulisty ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzi4 Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Kurde, chyba sobie na kamizelce po napisem Canon walnę kuzi4... Może ktos i mi pomacha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted October 21, 2010 Author Share Posted October 21, 2010 Kuzi4 - Ty sobie nie opisuj kamizelki, tylko się przywitaj następnym razem ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzi4 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ja się zawsze witam z nadchodzącymi i będąc nadchodzącym. Ale mimo wszystko zawsze zawsze to tylko ogólne "cześć Wam".. A gdzie mnie widziałaś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts