Jump to content

Rajd Dolnośląski 2010

Tilki

Recommended Posts

a czy ktoś widzi na stronie rajdu o której idą odcinki??

sam sobie odpowiem ;)

http://rajd.dolnoslaski.pl/files/Harmon ... a%204D.pdf

tylko to projekt- nie wiem ile ma współnego z ostateczną wersją

Wróciłam w nocy i nawet przez chwilę jechałam za własną serwisówką ;-) Już mi brakuje tego ryku silników, kluczy pneumatycznych itd, emocji na mecie, dyskusji itd ;-)

Pozdrawiam spotkanych - naszych dzielnych kierowców - Krzysia Rosę, Kajta.

Wśród aut do zapoznania z trasą było kilka Subarek (w tym moja, która starała się dzielnie stawić czoła trasie oraz startującego w Pucharze Sławka Ogryzka).

DNL - miłe zaskoczenie na serwisie. Jak widać, praca w teamie to czasem dość prozaiczne rzeczy ;-)

Miło było zobaczyć również Carfita. Szkoda, że ciut za późno... Może dałoby się pomóc Krzyśkowi Rosie...

Pozdrawiam spotkanych - naszych dzielnych kierowców - Krzysia Rosę, Kajta.

Wśród aut do zapoznania z trasą było kilka Subarek (w tym moja, która starała się dzielnie stawić czoła trasie oraz startującego w Pucharze Sławka Ogryzka).

DNL - miłe zaskoczenie na serwisie. Jak widać, praca w teamie to czasem dość prozaiczne rzeczy ;-)

Miło było zobaczyć również Carfita. Szkoda, że ciut za późno... Może dałoby się pomóc Krzyśkowi Rosie...

Tilki, machałem do Ciebie na mecie, na rynku w Kłodzku - ale zakręcona byłaś jak ruski termos i chyba z tych 10 metrów nie zauważyłaś ;)

Oooo proszę, no tak... wepchnęłam się na regruping i metę, coby zrobić lepsze fotki :-)

A już miałam Wam złożyć opier papier, że byliście i nie dawaliście znaków życia... Tymczasem to ja zachowałam się jak... świniacz ;-)

Ekhm, 10 metrów powiadasz? ;-)

Dojrzewam do wizyty u okulisty ;-)

Ja się zawsze witam z nadchodzącymi i będąc nadchodzącym. Ale mimo wszystko zawsze zawsze to tylko ogólne "cześć Wam".. A gdzie mnie widziałaś?