lukik Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Witam poszukuję do ściągnięcia książkę w stylu sam naprawiam subaru impreza turbo do wersji GC czy ktoś ma w pdf-ie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Subaru sie nie psuja ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapic Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Wpisz w googla: Adam Słodowy i może coś się znajdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubAdr Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Ja kupiłem sobie książkę Haynesa do Legacy. Przydała się. Ale do Imprezy chyba nie ma :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Haynes wydal jedna pozycje dla imprezy, ale bardziej jest to historia modelu niz manual... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoadRunner Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Jak kiedyś przerabiałem takie coś z Daewoo Lanosem. Problemem nie jest książka/manual czy jak to zwać a brak sprzętu. Sam wymieniłem w garażu rozrząd i powiedziałem sobie nigdy więcej po tym jak się pie.. (tzn. walczyłem) przez 2 godziny z odkręceniem koła pasowego bo nie miałem klucza pneumatycznego z dobrym kopem. Tak więc moja rada jest: książka tak ale pod warunkiem jak masz dostęp do podnośnika, dobrych narzędzi, suchego i ciepłego garażu. No chyba, że chcesz pomajstrować coś przy elektryce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts