Jump to content

olej

16_VALVE

Recommended Posts

Posted

wiem ze temat juz byl , nawet przewertowalem i z gory przeproaszam z zalozenie nowego, ale potrzebuje szybkiej odp.

Jako ze w zacofanej anglii jest problem z dostepnascia oleji, pojechalem sie rozejzec do sklepu co maja. Niestety wybor bardzo marny, a na stacjach to juz wogole klapa. generalnie wybor jest miedzy .. Mobil S3000 syntetyk 10W40, Castrol Magnatec 5W30 oraz pol syntetyk (sadze ze chyba nie bardzo polecany ) 10W40. Niestety Castro jest lany w 4 L butle :/ no ale powiedzmy ze dokupie 1 L bo za wielkiego wyboru i tak nie mam. Chcialem jednak zapytac czy lac tego Castrola 5W30 ? Niestety nie bardzo sie znam na olejach wiec prosze o jakas rade :) ( p.s. wiem ze teoretycznie kazdy olej mozna zdobyc, jednakze za tydzien wyjezdzam do polski a na poniedzialek jestem juz umowiony na wymiane kilku podstawowych rzeczy ).

Posted

Gdybyś chciał zalać motula to polecam ci http://www.opieoils.co.uk. Bardzo dobry sklep internetowy, nigdy z nim nie miałem problemów. Co do samego oleju to zależy co teraz jest zalane i jaki przebieg ma samochód.

PS. Uważam że wyżej wymieniona strona nie stanowi konkurencji dla SIPu dlatego sobie pozwoliłem. Ale skoro jedziesz do Polski to w aso w Polsce napawano ci polecą jakiś rekomendowany olej 8)

Posted

Ludzie!

Polska......!!!!

Tak trudno to wielką literą napisać? Trochę szacunku dla ojczyzny...

Już wiem. Wy trzy miesiące mieszkać za granicą i zapomnieć polskiego języka... :roll:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...