Jump to content

Szukam sponsorów na Rajd Dolnośląski

chrisro

Recommended Posts

Witam!

Szukam sponsorów chętnych wesprzeć mój start w Rajdzie Dolnośląskim. Pojawiła się szansa zdobycia tytułu vicemistrza w grupie Open i chce ją wykorzystać.

Rajdowa broń to prawdopodobnie Subaru Impreza n14 w klasie Open.

Może ma ktoś z Was jakąś firemke i chciałby aby jej logo znalazło się na moim Subaru?

Nie spodziewam się strategicznego sponsora - dziś liczy się każdy grosz.

pozdrawiam

Krzysiek Rosa

http://www.rosa-rally.pl

Krzysiu jeszcze raz bardzo mi przykro z powodu Twoich kłopotów z samochodem.

Jak zobaczyłam bezradne ręce panów z firmy na B., to mnie krew zalała...

Mimo wszystko walczyłeś dzielnie i popisowo ;-) Trzymamy kciuki za kolejne starty!

16 miejsce na 1os-ie potem troszkę gorzej

W związku z tym mam pytanie co z tym autem/kierowcą było , że i pierwszy i drugi dzień problemy...... :?: :wink:

Andrzeju, samochód był od pana B. (takie nazwisko, przy którym może się zrobić niedobrze ;-)

-- 11 paź 2010, o 13:59 --

Tilki co się zużyło w Subaru :?:

Pierwszego dnia stacyjka... Wrrr... Po pierwszej pętli, która Krzyśkowi całkiem nieźle poszła, samochód nie chciał zapalić.

szubaru napisał(a):

Tilki co się zużyło w Subaru

Pierwszego dnia stacyjka... Wrrr... Po pierwszej pętli, która Krzyśkowi całkiem nieźle poszła, samochód nie chciał zapalić.

taka duperela :evil: a na pych nie chciał zapalić :?: :wink: :mrgreen:

Dziwne , bo z N-ką nie ma problemow...stale jedzie ( gorzej , lepiej ale jedzie :mrgreen: ) stąd moje zainteresowanie......

Szkoda bo kilka czasów os-owych było dobrych......i wygrana w Open pewna :idea:

Witam po rajdzie.

Cóż rajd stracony i nie pojeździliśmy zbytnio... Pierwszego dnia spaliła się kostka przy stacyjce bo nie była dobrze wsadzona lub się wysunęła i popaliło przewody. Drugiego dnia z kolei padła skrzynia po dwóch oesach - myślałem, że seryjne skrzynie się nie psują... Nikogo nie obwiniam - sam chciałem wersję ekonomiczną bo na tyle pozwalał budżet, który nie przewidywał poważniejszych napraw. Auto super - myślę, że przy takim już zostanę. Gdybym przed rajdem przejechał nim więcej niż tylko testowy 4 razy plus miałbym budżet na sportowe paliwo i kłową skrzynię to wynik byłby znacznie lepszy. Na asfalcie 50KM to znaczna różnica w porównaniu do Lancerów i auta Kajta, które jest z kosmosu. Bardzo dziękuję wszystkim forumowiczom obecnym na rajdzie za kibicowanie!