chrisro Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Witam! Szukam sponsorów chętnych wesprzeć mój start w Rajdzie Dolnośląskim. Pojawiła się szansa zdobycia tytułu vicemistrza w grupie Open i chce ją wykorzystać. Rajdowa broń to prawdopodobnie Subaru Impreza n14 w klasie Open. Może ma ktoś z Was jakąś firemke i chciałby aby jej logo znalazło się na moim Subaru? Nie spodziewam się strategicznego sponsora - dziś liczy się każdy grosz. pozdrawiam Krzysiek Rosa http://www.rosa-rally.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio_d Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Jak się da to mogę na jakieś paliwo się dołożyć, ale jeszcze nie wiem kiedy będę mał kasę. Mam mieć jutro... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisro Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 Dyzio jesteś Wielki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 ile wpisowe wynosi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisro Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 2900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 zbudowałś n14 czy kupiłeś?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 a to moze subarak a.kopra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisro Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 kupiłem od Kajta :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio_d Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Się nie pochwaliłeś! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 http://www.symtechracing.be/ :?: :arrow: http://yfrog.com/6tsymtechj Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 16 miejsce na 1os-ie 8) potem troszkę gorzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMTe Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Ja bym sobie taką Nke wypozyczył na pojezdzafke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 16 miejsce na 1os-ie potem troszkę gorzej W związku z tym mam pytanie co z tym autem/kierowcą było , że i pierwszy i drugi dzień problemy...... :?: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 choroba lokomocyjna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Krzysiu jeszcze raz bardzo mi przykro z powodu Twoich kłopotów z samochodem. Jak zobaczyłam bezradne ręce panów z firmy na B., to mnie krew zalała... Mimo wszystko walczyłeś dzielnie i popisowo ;-) Trzymamy kciuki za kolejne starty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Tilki co się zużyło w Subaru :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 16 miejsce na 1os-ie potem troszkę gorzej W związku z tym mam pytanie co z tym autem/kierowcą było , że i pierwszy i drugi dzień problemy...... :?: :wink: Andrzeju, samochód był od pana B. (takie nazwisko, przy którym może się zrobić niedobrze ;-) -- 11 paź 2010, o 13:59 -- Tilki co się zużyło w Subaru :?: Pierwszego dnia stacyjka... Wrrr... Po pierwszej pętli, która Krzyśkowi całkiem nieźle poszła, samochód nie chciał zapalić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 szubaru napisał(a):Tilki co się zużyło w Subaru Pierwszego dnia stacyjka... Wrrr... Po pierwszej pętli, która Krzyśkowi całkiem nieźle poszła, samochód nie chciał zapalić. taka duperela a na pych nie chciał zapalić :?: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Pierwszego dnia stacyjka... Wrrr... Po pierwszej pętli, która Krzyśkowi całkiem nieźle poszła, samochód nie chciał zapalić. Dziwne , bo z N-ką nie ma problemow...stale jedzie ( gorzej , lepiej ale jedzie ) stąd moje zainteresowanie...... Szkoda bo kilka czasów os-owych było dobrych......i wygrana w Open pewna Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisro Posted October 11, 2010 Author Share Posted October 11, 2010 Witam po rajdzie. Cóż rajd stracony i nie pojeździliśmy zbytnio... Pierwszego dnia spaliła się kostka przy stacyjce bo nie była dobrze wsadzona lub się wysunęła i popaliło przewody. Drugiego dnia z kolei padła skrzynia po dwóch oesach - myślałem, że seryjne skrzynie się nie psują... Nikogo nie obwiniam - sam chciałem wersję ekonomiczną bo na tyle pozwalał budżet, który nie przewidywał poważniejszych napraw. Auto super - myślę, że przy takim już zostanę. Gdybym przed rajdem przejechał nim więcej niż tylko testowy 4 razy plus miałbym budżet na sportowe paliwo i kłową skrzynię to wynik byłby znacznie lepszy. Na asfalcie 50KM to znaczna różnica w porównaniu do Lancerów i auta Kajta, które jest z kosmosu. Bardzo dziękuję wszystkim forumowiczom obecnym na rajdzie za kibicowanie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts