elberoth Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Czy w WRX MY02 wersja EU ma kostkę do flashowania ? W moim MY02 w wersji US, pod deską rozdzielczą mam dodatkową kostkę (taką białą) którą trzeba zewrzeć aby móc flashować auto (oprócz dwóch zielonych, które trzeba połączyć). Natomiast u kolegi z bugiem w wersji EU czegoś takiego nie znalazłem. Wiem że w późniejszych rocznikach (MY03+) nawet w US specach nie ma tej kostki, więc może w europejczykach już w MY02 z niej zrezygnowali ? Auto wchodzi mi po Bożemu w tryb serwisowy, ale flashować się za nic nie chce :roll: Nawet nie mogę zgrać ori mapy na dysk. Robię wszystko identycznie jak w swoim aucie (poza tą białą kostką). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanek Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 W EU 02 masz na 100% taką kostkę. Może zdejmij cały ten plastik pod kierownicą będzie lepiej widać. Musi gdzies tam być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elberoth Posted October 2, 2010 Author Share Posted October 2, 2010 Lanek, dzięki będziem szukać :-) -- 2 paź 2010, o 09:39 -- Znaleźliśmy tylko coś takiego: Wygląda chyba podobnie do kostek z MY03-05, o takich: W moim MY02 jest taka kostka: Możliwe aby MY02 USDM i EDM (EU) miały inne kostki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanek Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Ten rocznik powinien mieć kostkę 2 pinową, ale tu jest ewidentnie kostka z MY03-05 :? . Zmostkuj to i powinno pójść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elberoth Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 Już kupiłem ten mostek ze zdjęcia powyżej - za tydzień powinien być, to zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropkowicz Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 to przewodnik, a są przewodniki w prostszych wersjach - np drutu po co czekać tygodniami na łyżeczkę kawioru (obie dawali w zestawie z kablem w wersji U) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elberoth Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 Wiesz że u mnie wszystko musi być kawiorowe Harcerstwu i druciarstwu mówimy stanowcze NIE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Elberoth, wpadnij to Ci pozycze Link to comment Share on other sites More sharing options...
elberoth Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Za późno, już kupiłem w tuner tools. -- 10 paź 2010, o 19:18 -- I już z tylko info dla potomnych - faktycznie MY02 w wersji Euro okazał się mieć kostkę jak w MY03-05. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts