vert Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 nnnnno to jest ! no i moja slicznotka razem ze mna beda juz chyba rozpoznawalne. no i wreszcie subarki mi machaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 G R A T U L A C J E !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 oby go nie ukradli... gratuluje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 to jest ten testowy czy nówka sztuka nie śmigana GRATULACJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 kropek, ten testowy... sam go testowalem (vertowi) w styczniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregorBa Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 kolejne kombi, ciesze sie bardzo :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowalzki Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 pienkny! kongratulejszynz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_WAWA Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Gratulacje pięknej imprezki, jakie są twoje wrażenia po przesiadce z Leśnika?? PS. Jak by byli chętni z Wawy i okolic, to można się w przyszłym tygodniu spotkać w starym młynie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 kropek, ten testowy... sam go testowalem (vertowi) w styczniu znaczy to ten, co po torze w Poznaniu latał w GT, ładnie bokami "chodził" i nawet w TVN Turbo był, to się nazywa medialny samochód 8) Gratuluję udanego zakupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek@klubsubaru.pl Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 cacy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Vert: MNIAMMM... Niech Ci dobrze służy! PS. Specjalnie go fotografujesz na tle Octavii, dla podkreślenia urody...? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 No i kostkę na drodze też masz fajną Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć - GRATULUJE 8) i nie mogę sie doczekać zobaczenia tej ślicznotki w ruchu na SJSie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sideways Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 nnnnno to jest ! no i moja slicznotka razem ze mna beda juz chyba rozpoznawalne. no i wreszcie subarki mi machaja To je ono, jak zapewne powiedziała Twoja skodovka :-). Vert, gratulacje serdeczne. Podziwiam też, że po traumatycznej historii z Forysiem nie poddałeś się załamce i nie kupiłeś czegoś banalnego, co to niby "nie ukradną". I słusznie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikona Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 WELL DONE VERT !!! GRATULACJE . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 I ja sie przyłaczam do GRATULWACJI wspaniałej Niebieskiej Strzałeczki !!! Pzdr M;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 Vert: MNIAMMM... Niech Ci dobrze służy! PS. Specjalnie go fotografujesz na tle Octavii, dla podkreślenia urody...? :wink: octawia cacy slowa zlego nie moge na nia powiedziec.no powiem ci ze zrobilem trase wawa sowalki sowalki wawa i powiem ci ze mam tak obolale rece i nadgarstki ze nie masz pojecia jazda w koleinach jest potwornie trudna lekkim subarem na szerokich kapciach. niestety zamiast przyjemnosci bylo na prawde mocno nerwoowo :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 Gratulacje pięknej imprezki, jakie są twoje wrażenia po przesiadce z Leśnika?? PS. Jak by byli chętni z Wawy i okolic, to można się w przyszłym tygodniu spotkać w starym młynie?? wrazenia sa takie ze jesli chodzi o komfort jezdzenia po ulicach z dziurami i koleinami to lesnik nie mial sobie rownych natomiast impreza mozna normalnie jezdzic bez obaw ze nie zdarzysz wyprzedzic TIRa czy innego kretyna ktory akurat jak go wyprzedzasz to wpada na pomysl ze chce sie scigac. tak czy siak wiem ze dopiero teraz moge jezdzic szybkim autem. dopiero po 17 latach za kolkiem.pare lat temu mysle ze skonczyl bym na drzewie dosc szybko( taka ulanska fantazje we mnie byla) no a jesli chodzi o komfort w WRX zaskakujaco nadspodziewanie dobrze.ze by jeszcze nie te cholerne krzywe dziurawe drogi z koleinami :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Vert, Ty chyba musisz zaczac chodzic na silownie czy co. Ja nie mam obolalych raczyn nawet po 1500km na jeden raz Francja Warszawa. A nie uwazam siebie za jakiegos gieroja i nie biore udzialu w mistrzostwach polskich w robieniu szkatuły i czajnika. Przyzwyczaisz sie. Co do oktavii, to ojcu udalo sie nadpalic w 4x4 sprzeglo zima. Juz nie wspomne o wynikach szosowych, bezpieczenstwie, precyzji i tede. No i oczywiscie o fotelach, co Ty jako osoba podejrzewam w pracy siedzaca, powinienies doceniac. Kregoslup nie boli, prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 No i kostkę na drodze też masz fajną 8) na podjezdzie.droga do domu niestety mocno blotnista i dziurawa.bardzo jestem ciekaw jak sobie teraz poradze moim ,,maluchem,,zimo :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 Vert,Ty chyba musisz zaczac chodzic na silownie czy co. Ja nie mam obolalych raczyn nawet po 1500km na jeden raz Francja Warszawa. A nie uwazam siebie za jakiegos gieroja i nie biore udzialu w mistrzostwach polskich w robieniu szkatuły i czajnika. Przyzwyczaisz sie. Co do oktavii, to ojcu udalo sie nadpalic w 4x4 sprzeglo zima. Juz nie wspomne o wynikach szosowych, bezpieczenstwie, precyzji i tede. No i oczywiscie o fotelach, co Ty jako osoba podejrzewam w pracy siedzaca, powinienies doceniac. Kregoslup nie boli, prawda? arno bardzo czesto robie trase wawa krakow i nazad. wtedy nie narzekam bo katowicka da sie jezdzic.na prawde droga do sowalk przez wyszkow lomze to jest wyczyn - sprobuj. jesli chodzi o nadgarstki to gram w tenisa 3 razy w tygodniu od 15 lat wiec nadgarstki wydaja mi sie ze mam mocne tez mozemy sprobowac 8) no a jesli chodzi o kregoslup to jak 10 lat temu jezdzilem fiatem uno to wtedy mnie cus bolalo.ostatnio nie nazekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts