Jump to content

Garaż w Warszawie na parę godzin.

mile

Recommended Posts

Posted

Czy znalazłby się ktoś chętny w Wawie lub okolicach do udostepnienia garażu na parę godzin, celem umycia i nałożenia wosku na auto ?

Kupiłem sobie taki specyfik który wymaga dość "sterylnych" warunków do nałożenia i niestety na dworzu jest już za zimno i za wilgotno na to,stąd moja prośba. Idealnie by było żeby w garażu było min. 15 stopni i względnie sucho. Oczywiście odwdzięcze się w formie napojów %%% lub innej uzgodnionej wcześniej walucie ;). Ew, moge przy okazji nawoskować auto darczyńcy, jeśli będzie miał taką ochotę. ;)

Posted
Czy znalazłby się ktoś chętny w Wawie lub okolicach do udostepnienia garażu na parę godzin, celem umycia i nałożenia wosku na auto ?

Kupiłem sobie taki specyfik który wymaga dość "sterylnych" warunków do nałożenia i niestety na dworzu jest już za zimno i za wilgotno na to,stąd moja prośba. Idealnie by było żeby w garażu było min. 15 stopni i względnie sucho. Oczywiście odwdzięcze się w formie napojów %%% lub innej uzgodnionej wcześniej walucie ;). Ew, moge przy okazji nawoskować auto darczyńcy, jeśli będzie miał taką ochotę. ;)

mile, co to znaczy parę godzin? Parę to bardziej 2, czy bardziej 5?

Druga sprawa, w jaki dni i o jakiej porze?

No i w mojej lokalizacji nie mógłbyś auta umyć. :( Ale wosk mógłbyś nałożyć, czy wykonać inne "suche" prace. Ale bez mycia.

Posted

rpw, szczerze mówiąc, sam nie wiem...za wiele tu zmiennych i może być 2 , a może być 5,naprawdę ciężko powiedzieć bo pierwszy raz będe nakładał. Po prostu taki specyfik który jest dośc kapryśny. Wstepnie coś tam na weekend załatwione, jakby nie wyszło to się przypomne. Co do dni, to w zasadzie cały tydzień bo na uczelni za dużo zajęć nie mam, no i wolne weekendy.

Co do mycia, to jakoś się to da obejść, nie ma tragedii.

No i dzięki za odzew ;)

Posted
rpw, szczerze mówiąc, sam nie wiem...za wiele tu zmiennych i może być 2 , a może być 5,naprawdę ciężko powiedzieć bo pierwszy raz będe nakładał. Po prostu taki specyfik który jest dośc kapryśny. Wstepnie coś tam na weekend załatwione, jakby nie wyszło to się przypomne. Co do dni, to w zasadzie cały tydzień bo na uczelni za dużo zajęć nie mam, no i wolne weekendy.

Co do mycia, to jakoś się to da obejść, nie ma tragedii.

No i dzięki za odzew ;)

To pochwal się efektami jak to wyszło :)

To może na wiosnę sobie coś takiego położę. Bo teraz mam zawalony garaż;/ Bo sam chciałem Ci dać halo to we dwóch by było szybciej bo lubię takie majsterkowanie :)

Posted

jak chcesz auto nawoskowac to mozesz u mnie na magazynie - tylko to jest teren gromady i koszt to pln 3,50/h

ale masz za to do dyspozycji 200 sqm :mrgreen: tyle, ze auta nie umyjesz ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...