paul_78 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Mam możliwość zakupu Saaba 2.0t Aero, 2005 rocznik. Full wypas, skóra, klima itp. Znam historię auta, nie uderzone, jakieś pierdoły były, ale naprawione. 80 tys. przebiegu, jeżdżone przez kobietę :wink: Powiedzmy, że mogę toto kupić za jakieś 35 tys. zł, może mniej. I pytanie, czy warto? W końcu to Opel w środku, serwis podobno nienajlepszy. Szukać jakiegoś Subaraka w tej cenie? Będzie starszy raczej, wolnossący, w środku paskudny jak to Subaru. A, Saab nie byłby ZAMIAST Forka, tylko jako dupowóz dla żony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Dzwoń do DNL i Mati - obaj mają doświadczenie w Saabach. Tylko w zimie jak Ci się żona zakopie w zaspie, to będziesz wiedział co należało wybrać :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Jak się zakopie, to się zakopie - trudno - najpóźniej wiosną wyjedzie. Bardziej chodzi o to, że ten Saab wydaje się okazją w takiej cenie. Dlatego tu pytam, czy to faktycznie okazja Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 A jaki to SAAB :?: 9-5. Jak 2.0 z malym 't' to wersja 150konna a jesli dobrze pamietam wersje Aero mialy 250 kucy i z zewnatrz mialy bardziej rasowy wyglad Masz jakies fotki :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 A jaki to SAAB :?: 9-5.Jak 2.0 z malym 't' to wersja 150konna a jesli dobrze pamietam wersje Aero mialy 250 kucy i z zewnatrz mialy bardziej rasowy wyglad Masz jakies fotki :?: to jest 9-3 20t. 250 KM to on nie ma na pewno. To jest wersja chyba 170 km czy coś koło tego - nie jeździ tak fajnie jak Foryś, zwłaszcza start ma taki sobie, ale w trasie radzi sobie przyzwoicie no i nie chla tyle co Forester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgiana Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 jak na dupowóz po zakupy to moim zdaniem niezły wybór. wygodne, w trasę też w sumie wystarczy żeby TIRa wyprzedzić... tylko że ja bym wolała starszego, jeszcze szwedzkiego... :roll: ale ja to w ogóle starocie lubię, więc... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 w sumie wystarczy żeby TIRa wyprzedzić... Pod warunkiem, że koń nie ma więcej niż 380PS i na teściowej znajduje się TYLKO powietrze P.S. Ciekawe czy idzie kupic w PL SAAB-a 9-2X :?: Autko jak dla mnie XTRA, w zasadzie to jest SAABARU :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgiana Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 P.S. Ciekawe czy idzie kupic w PL SAAB-a 9-2X :?: Autko jak dla mnie XTRA, w zasadzie to jest SAABARU :wink: czy do kupienia się znajdzie to nie wiem, ale na drogach kilka sztuk widziałam.. kilka, znaczy ze 2 może 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmiciuk Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 P.S. Ciekawe czy idzie kupic w PL SAAB-a 9-2X Autko jak dla mnie XTRA, w zasadzie to jest SAABARU Jesli to to takie co jest takie jak impreza to ostatnio kiedys widzialem na allegro czy tam otomoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoowty Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 w olsztynie w komisie na lubelskiej stal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 P.S. Ciekawe czy idzie kupic w PL SAAB-a 9-2X :?: Jakiś czas temu oglądałem takiego w komisie w Wawie. Ładnie wyglądał, ale sprzedawał się baaaaaardzo długo :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaqBA Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 jestes pewien ze samochod z turbo bedzie dobry jako dupowoz dla Żony? nie chodzi mi ze nie ogarnie, ale sama kultura uzytkowania moze byc... uciazliwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgiana Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 turbo złe? :roll: turbobenzyna zła na dupowóz, ale turbodyszel by był pewnie ok, tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 turbo złe? :roll: turbobenzyna zła na dupowóz, ale turbodyszel by był pewnie ok, tak? Co racja to racja 8) P.S. Zawsze mozna zlozyc turbotimer Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 jestes pewien ze samochod z turbo bedzie dobry jako dupowoz dla Żony? nie chodzi mi ze nie ogarnie, ale sama kultura uzytkowania moze byc... uciazliwa? Żona przeszkolona, Foresterem jeździ. Poza tym ta turbinka w Saabie jest taka tycia, podobno nie trzeba jej jakoś specjalnie chłodzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 jestes pewien ze samochod z turbo bedzie dobry jako dupowoz dla Żony? nie chodzi mi ze nie ogarnie, ale sama kultura uzytkowania moze byc... uciazliwa? Żona przeszkolona, Foresterem jeździ. Poza tym ta turbinka w Saabie jest taka tycia, podobno nie trzeba jej jakoś specjalnie chłodzić. Czytam i nie wierzę. :roll: Co ma wspólnego płeć z użytkowaniem turbobenzyny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgiana Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Czytam i nie wierzę. :roll: Co ma wspólnego płeć z użytkowaniem turbobenzyny? nie wiesz? przecież my, kobiety, nic nie rozumiemy i w ogóle to co to jest turbobenzyna? to ta taka droższa co za nią dają więcej punktów na kartę, tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASAHI Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Morgiana padłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Morgiana, No i to rozumiem. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 to ta taka droższa co za nią dają więcej punktów na kartę Punktow :?:Na karte :?: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 OWOC, cytowanie - petarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 OWOC, cytowanie - petarda. Sie porobiło... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgiana Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Morgiana padłem Morgiana, :mrgreen: No i to rozumiem. :wink: hehe 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Czy mógłbym poprosić szanowne towarzystwo o trzymanie się tematu zasygnalizowanego w pierwszym poście? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgiana Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 no ale przecież się trzymamy... :roll: w miarę ja za 93 2,0T bym chyba nie dała 35k... cena wydaje się być... przeciętna. Ale ogólnie auto całkiem przyjemne na co dzień. Najważniejsze tak naprawdę czy się żonie podoba P.S. Ciekawe czy idzie kupic w PL SAAB-a 9-2X :?: Autko jak dla mnie XTRA, w zasadzie to jest SAABARU :wink: jest, w tej samej cenie http://otomoto.pl/saab-9-2x-saab-92-x-a ... 33344.html http://allegro.pl/show_item.php?item=1242308231 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.