Malonek Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Witam, niestety przeszukałem trochę forum i nie mogłem znaleść odpowiedzi na mój mały problemik, a mianowicie raz na jakiś czas na wyswietlaczu (który pokazuje min.:średnie spalanie, temperatuę ...) po odpaleniu auta zaczyna migać cyfra '9" i po kilku sekundach znika. Czy może ktoś miał podobny problem? prośba o pomoc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Witam, niestety przeszukałem trochę forum i nie mogłem znaleść odpowiedzi na mój mały problemik, a mianowicie raz na jakiś czas na wyswietlaczu (który pokazuje min.:średnie spalanie, temperatuę ...) po odpaleniu auta zaczyna migać cyfra '9" i po kilku sekundach znika. Czy może ktoś miał podobny problem? prośba o pomoc.... U mnie z tego co pamietam to migalo raczej cos pokroju A, znaczy takiej elektonicznej osemki bez dolnej kreski , potem dluzej migalo i jeszcze dluzej wiec czasem pomagalo przylozenie sily w odpowiednim miejscu . Tak czy inaczej jest to pad wyswietlacza, slyszalem ze TTTM . Probowalem go reanimowac, poprawiac luty, potem serwis sie bawil, ale w koncu wymienilem go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malonek Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 dzięki za informację pozdr, Rafał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts