16_VALVE Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Witam, od kilku dni zauwazylem stukanie w przednim zawiasie, Dokladniej mowiac gdy najezdzam na jakas nierownosc ( nawet dosc niewielka, typu zmiana nawierzchni, łaczenie asfaltu ) jadac powoli na skreconych kolach ( tylko w lewo i nie koniecznie na max ) slychac dosc wyraznie dosc niemiły stukot dochodzacy prawdopodobnie tez z lewej strony. od czego zaczac jakies szperanie by znalesc przyczyne? jestem dosc nowy jesli chodzi o Subaru, wiec moze to cos co zdarza sie czesto ? tak wiec prosze o jakies rady dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 łączniki stabilizatora, końcówka drążka kierowniczego, tuleja wahacza, itp. itd... bez oglądania : zgaduj zgadula Napisz skąd jesteś, a dostaniesz namiar na warsztat znający się na niuansach subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
16_VALVE Posted September 26, 2010 Author Share Posted September 26, 2010 wlasnie mam troche tak do dupy sytuacje, bo jestem w anglii. Tutaj raczej ciezko z dobrymi warsztatami. Sam wiele nie nagrzebie kolo zawiasu, bo po 1 umiejetnosci przecietne, a i miejsca brak - chyba ze chodnik. Mam co prawda znajomego 'mechanika' wiec do skukania chyba tylko ta opcja pozostanie. Za 2 tygodnie jade do polski wiec wolalbym to skukac przed wyjazdem ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek555 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Jak już będziesz wymienial jakieś gumki lub lączniki to zamów sobie elementy z poliuretanu od razu - będziesz mial spokój na dlużej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts