Jump to content

SZKOŁA JĘZYKÓW OBCYCH w Warszawie - którą polecacie

AllRad

Recommended Posts

Chciałbym odświeżyć i nauczyć się porządnie angielskiego. Do tej pory tak się w moim życiu składało, że używałem głównie języka niemieckiego, a angielski gdzieś tam był na drugim planie.

Za rok chcę powiedzieć, że znam oba :)

Którą szkołę językową na terenie Warszawy polecacie?

Za rok chcę powiedzieć, że znam oba

Da się w rok to ogarnąć :?:

Musi :twisted: .....w końcu podstawy mam.

Na dzień dzisiejszy to ja się dogaduję, ale co to za gadanie - nie jestem z siebie zadowolony. Póki umysł chłonny i jeszcze chęci do nauki jakieś tam są to muszę to wykorzystać...

Bartekfi, lernen Sie Deutsch :) Język wroga cza znać! Jak będą chcieli to Ciebie strzelać to musisz wiedzieć co krzyczeć :mrgreen:

Na dzień dzisiejszy to ja się dogaduję, ale co to za gadanie - nie jestem z siebie zadowolony.

AllRad, chcesz się nauczyć języka mówionego? Weź nativa.

Jeśli chcesz, to mam kontakt do indywidualnej nauczycielki. 8) :mrgreen:

Z jej usług korzysta jedna z osób u nas w firmie i jest zadowolona. Może na początku lekcje indywidualne byłyby bardziej efektywne niż grupowe?

A język francuski :?: to ona potrafi :mrgreen:

Od francuskiego mam lepszego specjalistę. Kolega Bazyli, mówi Ci to coś? 8) :mrgreen:

-- 28 wrz 2010, o 14:29 --

Może na początku lekcje indywidualne byłyby bardziej efektywne niż grupowe?

też mi się wydaje :twisted:

Ja tylko niosę pomoc. :mrgreen: Dla Kolegi AllRad-a. 8) :mrgreen:

• 1 year later...

Odgrzewam temat :lol:

Muszę w miarę szybko odświeżyć zdolność mówienia w lengłidżu angielskim - najchętniej metodą Callana - polecacie coś? Jakieś sprawdzone szkoły (W-wa), wiarygodne opinie znajomych? :)

Sprawa trochę pilna ;)

Jak to zwykle bywa z językiem obcym nigdy nie wiadomo kiedy się przyda albo tak jak teraz kto o niego zapyta :wink:

Ubiegły rok z powodów zawodowych został niestety spisany na straty. Nie próżnowałem natomiast w minione wakacje - codziennie po 4 godziny metodą Callana. Mogę śmiało polecić szkołę English Best Way http://www.englishbestway.pl/ na Ursynowie.

Na pewno tą metodą bardzo szybko można odświeżyć sobie język i nauczyć się czegoś nowego.

Idealnym połączeniem jeżeli ktoś ma więcej czasu na naukę jest Callan (konwersacja) + Empik (gramatyka).