AllRad Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Chciałbym odświeżyć i nauczyć się porządnie angielskiego. Do tej pory tak się w moim życiu składało, że używałem głównie języka niemieckiego, a angielski gdzieś tam był na drugim planie. Za rok chcę powiedzieć, że znam oba Którą szkołę językową na terenie Warszawy polecacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 uuu będzie wojna coś czuję. Jak Niemcy zaczynają się uczyć angielskiego to nic dobrego nie wróży zrzucają Cię na tyły wrogą :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Za rok chcę powiedzieć, że znam oba Da się w rok to ogarnąć :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRad Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Za rok chcę powiedzieć, że znam oba Da się w rok to ogarnąć :?: Musi .....w końcu podstawy mam. Na dzień dzisiejszy to ja się dogaduję, ale co to za gadanie - nie jestem z siebie zadowolony. Póki umysł chłonny i jeszcze chęci do nauki jakieś tam są to muszę to wykorzystać... Bartekfi, lernen Sie Deutsch Język wroga cza znać! Jak będą chcieli to Ciebie strzelać to musisz wiedzieć co krzyczeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Na dzień dzisiejszy to ja się dogaduję, ale co to za gadanie - nie jestem z siebie zadowolony. AllRad, chcesz się nauczyć języka mówionego? Weź nativa. Jeśli chcesz, to mam kontakt do indywidualnej nauczycielki. 8) Z jej usług korzysta jedna z osób u nas w firmie i jest zadowolona. Może na początku lekcje indywidualne byłyby bardziej efektywne niż grupowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
capricorn Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Jeśli chcesz, to mam kontakt do indywidualnej nauczycielki. A język francuski :?: to ona potrafi Może na początku lekcje indywidualne byłyby bardziej efektywne niż grupowe? też mi się wydaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 A język francuski :?: to ona potrafi Od francuskiego mam lepszego specjalistę. Kolega Bazyli, mówi Ci to coś? 8) -- 28 wrz 2010, o 14:29 -- Może na początku lekcje indywidualne byłyby bardziej efektywne niż grupowe? też mi się wydaje Ja tylko niosę pomoc. Dla Kolegi AllRad-a. 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
capricorn Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Kolega Bazyli, mówi Ci to coś? 8) Tak tak vel forfiter :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Zawsze można spróbować sprawdzonego SpeakUp-a. Wygodne lokalizacje, godziny itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mln Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Odgrzewam temat Muszę w miarę szybko odświeżyć zdolność mówienia w lengłidżu angielskim - najchętniej metodą Callana - polecacie coś? Jakieś sprawdzone szkoły (W-wa), wiarygodne opinie znajomych? Sprawa trochę pilna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 BTW, minął rok od założenia wątku. AllRad, jak tam Twój angielski? 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRad Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Jak to zwykle bywa z językiem obcym nigdy nie wiadomo kiedy się przyda albo tak jak teraz kto o niego zapyta :wink: Ubiegły rok z powodów zawodowych został niestety spisany na straty. Nie próżnowałem natomiast w minione wakacje - codziennie po 4 godziny metodą Callana. Mogę śmiało polecić szkołę English Best Way http://www.englishbestway.pl/ na Ursynowie. Na pewno tą metodą bardzo szybko można odświeżyć sobie język i nauczyć się czegoś nowego. Idealnym połączeniem jeżeli ktoś ma więcej czasu na naukę jest Callan (konwersacja) + Empik (gramatyka). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mln Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 AllRad, dzięki za namiar! Ktoś jeszcze coś? Ponoć archibald też jest niezły...? -- Pt paź 21, 2011 10:28 am -- A o tym http://www.gbenglish.pl/ ktoś coś? Na gruponie fajna oferta na ich kurs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts