Guest slawek_wrx Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 witam serdecznie ,mam wielką prosbę aby ktos mi podał jakiś namiar z okolic wrocławia na silnikowca ,kupiłem impreze wrx i na moje oko wcześniejszy własciciel dał rozrząd do roboty i ktoś coś spaprał niezbyt równo pracuje-dokręca się do 5500 a potem ją wychamowywuje,i zapalił się CE zauwazyłem ze na wolnych obrotach zaczyna mrugać ,kiedyś miałem impreze 1.8 i jezdziło autko bez zarzutu raz tylko wylądowałem w serwisie A.Kopera aby zgasić CE ale w 97 r nikt nie robił subaru bliżej .Pozdrawiam i prosze o namiar -myśle jechac do jeleniej g.tam podobno sa fachowcy ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 potrzebny silnikowiec a kto to taki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czerech Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 to chyba ktoś w rodzaju ciężarowca, tego co dźwiga ciężary... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 potrzebny silnikowiec a kto to taki? a może chodzi o silnik owiec ? (hmm..) slawek_wrx, oczywiście polecamy ASO: http://www.subaru.pl/dealerzy.html#dolnoslaskie PS. w MTS też są dobrzy fachowcy ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Zarty zartami - a masz ASO w Dzierzoniowie blisko i lepiej chyba w tej okolicy nie trafisz na chwile obecna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 chyba na pewno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts