emotorsport Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Witam, pacjent - STI MY05 z DCCD pytanie: czy wyłaczenie ABSu (bezpiecznkiem lub wypięciem kostki) będzie miało wpływ na pracę - działanie DCCD? DCCD korzysta z czujników ABSu, czy da się go odłączyć lub przeprogramować, tak żeby DCCD dalej działało ? ABS to zuo..... nie oczekuję wykładów na temat stopnia spięcia dyfra centralnego, ani rad żeby zamontować Neetronicsa (co prędzej czy później będzie miało miejsce...), tylko jasnej odpowiedzi na postawione pytanie.... rzeczowe odpowiedzi nagrodzę oczywiście pomukowiczami
carfit Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 wypnij bezp. ABS od pompy i tyle, DCCD bedzie działać dalej prawidłowo. Jesli DCCD nie działa , zapali sie kontrolka stopnia spięcia ( ta najniżej umieszczona ) i bedzie mrugać
emotorsport Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Dzięki , o to mi chodziło, moja ciekawość została zaspokojona , skoro carfit tak mówi, będzie działać
carfit Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Dzięki , o to mi chodziło, moja ciekawość została zaspokojona , skoro carfit tak mówi, będzie działać musi działać, wypnij bezp. w skrzynce ( w środku ) , środkowy rząd , drugi od lewej , o ile mnie pamieć nie myli to 20 A i zapomnij o temacie
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.