Jump to content

Czy ktoś mógłby zakupić drobiazg w USA

lewen

Recommended Posts

Posted

to niech Ci wysla do Polameru albo jakiejs innej firmy spedycyjnej w Stanach - oni przesla do Ciebie.

Posted

lewen, ale pytałeś czy nie wyślą? bo często piszą US only ale jak pytamy to jednak się łamią i ślą do PL

Posted

Zapytam, może wyślą na adres w US przy płatności z Polski. Sklepy tego zwykle nie robią, ale może z eBaya się uda.

Swoją drogą to jest heca, że w POL sprzedają daszki, a nie sprowadzają do nich tej części... :evil:

-- 25 wrz 2010, o 19:39 --

"We can only ship to the address of where the payment comes from"... :|

Posted

normalnie zaplać kartą. Jaja są tylko przy paypalu - jak masz inny adres podany w systemie niz wysylki to nie przejdzie

Posted

Nie wyślą do Polameru, ponieważ wysyłają tylko na adres karty kredytowej... Karta jest polska, a do Polski nie wysyłają... Czeski film :roll:

Posted

lewen, lece do stanów w sobotę (09.10.2010) i wracam tydzień później, mógłbym przywieźć Ci ten drobiazg.

Podał bym Ci adres w stanah na jaki miało by to być wysłane (przesyłka miała by dojść na ten adres nie później niż 13.10.2010). Co do karty kredytowej polskiej, ja nieraz robiłem tak, że tymczasowo zmieniałem adres przypisany do karty w banku i w stanach nie było problemu z tego typu zakupami (ale to były czasy gdzie operowali krajami USA, Kanada, Meksyk). W dzisiejszej dobie dziwne, że nie chca Ci obciążyć karty. Mnie raz w sklepi obciążyli kartę zblokowana (nie pytaj jak to możliwe, nie mam pojęcia). W każdym bądź razie w dzisiejszych czasach dziwi mnie, że sklep robi problemy.

Trochę się rozpisałem.

Daj znać czy jesteś zainteresowany

Pozdrawiam

Posted

Dzięki wielkie za ofertę, ale sprawa jest juz w toku- chyba uda się załatwić. Dzięki i pozdrawiam!

Posted

Przywieźć mógłbym, warunki jak powyżej, tzn. jeśli możesz zamówić, zapłacić i wyślą na wskazany przeze mnie adres (i dojdzie na wskazany adres do 13.10.2010) to nie widzę większego problemu.

Ja nie mam konta na ebay ani nie płaciłem paypal.

-- 4 paź 2010, o 20:06 --

można by spróbować poprzez (mozna płacić kartą kredytową)

http://www.baysonr.com/93_01_Impreza_WR ... i-pink.htm

jak widać cena inna (ale za to razem z przesyłką chyba), wychodzi na to samo

• 1 year later...
Posted

Odświeżam temat.

W najbliższym czasie chcę zakupić jeden drobiazg, który wysyłany jest niestety tylko na adresy w USA.

Czy ktoś korzystał z PolamerOnline.com i może podzielić się opinią? Może znacie inne rozwiązania?

Pozdr.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...