junasz Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 pozycjonuje proporcjonalnie do nauki mówienia: Na początku - tata. Później - tata, daj. Jeszcze później - tataaa, daj spokój! Hmmm... :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 dlatego dzieci najlepsze sa...cudze Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 dlatego dzieci najlepsze sa...cudze absolutne się nie zgadzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeusz Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 dlatego dzieci najlepsze sa...cudze absolutne się nie zgadzam No dobra. Małe dzieci cudze, starsze mogą być własne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Luty 2011. Oj bedzie sie dzialo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki79 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 dlatego dzieci najlepsze sa...cudze absolutne się nie zgadzam Ja się zgadzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Dzieci są jak piardy, tolerujemy tylko własne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Najlepsze są żadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASAHI Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Dzieci są kochane. mam 2 to wiem co piszę. Zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotruś Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Dzieci są kochane. mam 2 to wiem co piszę. Zawsze. 100% racji Zawsze :!: Żydzi mówią: "małe dzieci nie dają spać, duże nie dają żyć" Moje "duże" za tydzień wyjeżdżają na studia ... już zaczynamy z żoną tęsknić ... :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVAN Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 dlatego dzieci najlepsze sa...cudze Tak mówią Ci , którzy dzieci nie mają :wink: Można się denerwować i wkurzać na dziecko ale wystarczy, że taki brzdąc powie do Ciebie "tatuś" albo się przytuli i wszystko znika Ja mam dwóch zawodników - 3,5 roku i 2 miesiące i jest super.... nawet jeśli czasem mam ochotę gdzieś zwiać i mieć chwilkę spokoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 zawsze byłem luzak i wielki imprezowicz, nie było możliwości abym jakiejś dobrej imprezy nie przepuścił , do czasu jak mi sie urodziła karolinka, :roll: jeszcze jak miała do dwóch lat spoko, ale teraz jak ma ok. 3,5 roku, mam dosłownie wszystko i wszystkich w dupie jak jestem z nią, "walą" mnie klienci, telefony, pieniądze itp. To najszczęśliwsze chwile, jakie sobie można wyobrazić . Wiem, może to kryzys wieku średniego, bo w końcu pomału dobijam do czterdziestki ale nie ma dla mnie nic lepszego jak gdzieś jechać z dzieckiem, spedzac z nim czas itp. wszystkie pojezdzawki, upalania, itp. są w tej chwili dla mnie niczym w porównaniu z czasem spedzonym z dzieckiem . O :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 ale nie ma dla mnie nic lepszego jak gdzieś jechać z dzieckiem to kiedy do nas dolatujecie? www.wpzs.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Pewnie... fajnie byłoby już mieć ;-) Kogo będę wozić Subaru i zaszczepiać miłość do rajdów, motoryzacji i wielu innych rzeczy ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 moja 14 letnia córka jest cała szczęśliwa jak do szkoły Subaru ją podwożę 8) syn mniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 moja 14 letnia córka jest cała szczęśliwa jak do szkoły Subaru ją podwożę 8) syn mniej Czemu syn nie jest szczęśliwy z tego powodu? Jakby mój ojciec zamiast Skody, miał Subaraka to błagał bym go żeby mnie do szkoły podwodził... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Pewnie... fajnie byłoby już mieć ;-)Kogo będę wozić Subaru i zaszczepiać miłość do rajdów, motoryzacji i wielu innych rzeczy ;-) W razie "w" służe pomocą :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabio Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 W razie "w" służe pomocą :wink: zawsze byłem luzak i wielki imprezowicz, nie było możliwości abym jakiejś dobrej imprezy nie przepuścił , do czasu jak mi sie urodziła karolinka, stare nawyki trudno wyplenic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 W razie "w" służe pomocą :wink: zawsze byłem luzak i wielki imprezowicz, nie było możliwości abym jakiejś dobrej imprezy nie przepuścił , do czasu jak mi sie urodziła karolinka, stare nawyki trudno wyplenic Hehe... to może ja już zacznę casting? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Hehe... to może ja już zacznę casting? ;-) Chłopaki- wklejamy foty Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 wklejamy foty to ja zaczne od ...... aut Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukaszWRX Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Luty 2011. Oj bedzie sie dzialo... Styczen 2011 U mnie tez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 wklejamy foty to ja zaczne od ...... aut Jakich aut? :-) :-) Co Ty mi tu insynuujesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASAHI Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 To ja nie będę wklejał ale zapraszam: www.foto_asahi.xt.pl w dziale dzieci moje 2 pociechy :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Fajne te Twoje szkraby :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts