Jump to content

Bo dziecko...

junasz

Recommended Posts

Dzieci są kochane. mam 2 to wiem co piszę. Zawsze.

100% racji :mrgreen: Zawsze :!:

Żydzi mówią: "małe dzieci nie dają spać, duże nie dają żyć"

Moje "duże" za tydzień wyjeżdżają na studia ... już zaczynamy z żoną tęsknić ... :|

dlatego dzieci najlepsze sa...cudze ;)

Tak mówią Ci , którzy dzieci nie mają :wink:

Można się denerwować i wkurzać na dziecko ale wystarczy, że taki brzdąc powie do Ciebie "tatuś" albo się przytuli i wszystko znika ;)

Ja mam dwóch zawodników - 3,5 roku i 2 miesiące i jest super.... nawet jeśli czasem mam ochotę gdzieś zwiać i mieć chwilkę spokoju.

zawsze byłem luzak i wielki imprezowicz, nie było możliwości abym jakiejś dobrej imprezy nie przepuścił :twisted: , do czasu jak mi sie urodziła karolinka, :roll: jeszcze jak miała do dwóch lat spoko, ale teraz jak ma ok. 3,5 roku, mam dosłownie wszystko i wszystkich w dupie :twisted: jak jestem z nią, "walą" mnie klienci, telefony, pieniądze itp. To najszczęśliwsze chwile, jakie sobie można wyobrazić :idea: . Wiem, może to kryzys wieku średniego, bo w końcu pomału dobijam do czterdziestki :cry: ale nie ma dla mnie nic lepszego jak gdzieś jechać z dzieckiem, spedzac z nim czas itp. wszystkie pojezdzawki, upalania, itp. są w tej chwili dla mnie niczym w porównaniu z czasem spedzonym z dzieckiem . O :!:

• 3 weeks later...
moja 14 letnia córka jest cała szczęśliwa jak do szkoły Subaru ją podwożę 8) syn mniej :(

Czemu syn nie jest szczęśliwy z tego powodu? Jakby mój ojciec zamiast Skody, miał Subaraka to błagał bym go żeby mnie do szkoły podwodził... :twisted:

Pewnie... fajnie byłoby już mieć ;-)

Kogo będę wozić Subaru i zaszczepiać miłość do rajdów, motoryzacji i wielu innych rzeczy ;-) :twisted:

W razie "w" służe pomocą :wink:

:mrgreen:

zawsze byłem luzak i wielki imprezowicz, nie było możliwości abym jakiejś dobrej imprezy nie przepuścił :twisted: , do czasu jak mi sie urodziła karolinka,

stare nawyki trudno wyplenic :mrgreen:

zawsze byłem luzak i wielki imprezowicz, nie było możliwości abym jakiejś dobrej imprezy nie przepuścił :twisted: , do czasu jak mi sie urodziła karolinka,

stare nawyki trudno wyplenic :mrgreen:

Hehe... to może ja już zacznę casting? ;-)