Adi0303 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Witam! W związku z brakiem praktycznie jakiejkolwiek podłogi w bagażniku(tej zakrywającej koło zapasowe oczywiście ) muszę wymyślić coś "home made". Pomysł mam taki: kupić kawał płyty (tylko jakiej?) i wyciąć kształt podłogi w bagażniku -odwzorowując ten kształt od szmatki udającej wykładzinę bagażnika. A w/w szmatkę zastąpić wykładziną lepszej jakości. Wiem, że będzie cięższe od oryginału ale za to bardziej stabilne (ma tam spocząć subwoofer) Czy ktoś już to ćwiczył/ Jakieś doświadczenia? Będę wdzięczny za rady
emotorsport Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 jakbyś chciał wzór, leży i czeka w Gietrzwałdzie
grzegorzp Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Pomysł mam taki: kupić kawał płyty (tylko jakiej?) Według mnie na podłogę bagażnika dobrym materiałem byłaby płyta MDF o grubości rzędu 6 -8 mm
Adi0303 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Elek,a co tam u Ciebie leży? Wykładzina,deska,czy jakiś gotowy custom?
l_ewy Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Jeżeli chodzi Ci o cos takiego to leży u mnie i czeka na nowego właściciela. Ale do emotorsport masz blizej.
emotorsport Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 zwykła fabryczna dykta, taka z gówna zrobiona, z psiej budy chyba zmielonej razem z psem....
l_ewy Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ale pies był zapiety na tych czarnych paskach, co to później trójkat trzymają
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.