Skocz do zawartości

SUBARU LEONE

kala2191

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
....bo nie moge reduktora zobaczyc...

Na pierwszej fotce jest dźwignia reduktora :?:

nie, to załączenie AWD.

Opublikowano
....bo nie moge reduktora zobaczyc...

Na pierwszej fotce jest dźwignia reduktora :?:

nie, to załączenie AWD.

Czyli, że 1.8?

Opublikowano

Ma napęd 4x4, ale to chyba nie jest AWD (w sensie, że jest dołączany).

Pytanie jak jest rozwiązany centralny dyfer, bo być może nie da się jeździć 4x4 po asfalcie...

Nie wiem :?

Opublikowano

Miałem bardzo podobny, z 1980 roku. Widok tego brązowego wnętrza z kretyńsko umieszczonymi przełącznikami przywiódł mi wspaniałe wspomnienia sprzed 16 lat, gdy takim jeździłem (te przełączniki wskazują na to, że jest to wersja US, ale pewności nie mam). Niestety pamięć nie jest już taka wspaniała, i nie pamiętam dokładnie, ale stawiam, że to auto jest takie jak moje, czyli 1.8 l, dołączany ręcznie tylny napęd, bez reduktora. I potwierdzam, że nie da się tym wykonywać ciasnych skrętów na suchym asfalcie - raz udało mi się go niechcący rozkraczyć.

Opublikowano

a powiedzcie mi ile mogę dać za ten egzemplarz bo nie mam pojęcia ile on możne być warty podłoga i progi są bez rdzy i dodam jeszcze ze jest on wyposażony w instalacje gazową

Opublikowano

10 lat młodszą imprezę wolnossącą kupisz za 4-5 tys zł, więc te 100 zł jest rozsądne :) Chyba, że traktujemy to w klasie zabytkowej... to cena zacznie rosnąć :mrgreen:

Opublikowano

warte niewiele ale jak ci cos tam padnie to sie nie wyplacisz.Kup lepiej kanciaka :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...