malymala Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Witam Podczas jazdy "zagubiły" mi się w subaru legacy rok 2000 EJ25 kierunkowskazy i wszystko wskazuje na turn hazard module (przekaźnik kierunkowskazów i świateł awaryjnych) i mam wielką prośbę gdzie się on znajduje w aucie? Byłbym wdzięczny za każdą podpowiedź.
adaś Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 za radiem. Jak wyciągniesz radio, to we wnęce go zobaczysz, gdzieś w połowie wysokości między radiem a panelem nawiewów, po lewej stronie, przymocowany pionowo do jakiejś blachy. (tak jest w imprezie, ale niewiele różnią się te auta)
aflinta Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Rozumiem, że chodzi o to cykające ustrojstwo jak włączone są kierunki? To w Legacy II był schowany za osłoną deski znajdującą się nad kolanami kierowcy (i pod kolumną kierownicy). Dosyć łatwo zlokalizować, bo jest żółty/pomarańczowy. Jest wpięty w jakąś kostkę, ze szczytu wychodzą jeszcze bodaj dwa kabelki jak dobrze pamiętam.
malymala Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Dziękuje za wszelką pomoc. Przekaźnik w legacy 99-03 znajduje się nad pedałami i ja miałem pomarańczowy (3 przewody), ale może być tez i czarny bo na taki go wymieniłem, co umożliwiło mi ponowne cieszenie się jazdą subaru. Temat chyba do skasowania. .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.