malymala Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Witam Podczas jazdy "zagubiły" mi się w subaru legacy rok 2000 EJ25 kierunkowskazy i wszystko wskazuje na turn hazard module (przekaźnik kierunkowskazów i świateł awaryjnych) i mam wielką prośbę gdzie się on znajduje w aucie? Byłbym wdzięczny za każdą podpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 za radiem. Jak wyciągniesz radio, to we wnęce go zobaczysz, gdzieś w połowie wysokości między radiem a panelem nawiewów, po lewej stronie, przymocowany pionowo do jakiejś blachy. (tak jest w imprezie, ale niewiele różnią się te auta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Rozumiem, że chodzi o to cykające ustrojstwo jak włączone są kierunki? To w Legacy II był schowany za osłoną deski znajdującą się nad kolanami kierowcy (i pod kolumną kierownicy). Dosyć łatwo zlokalizować, bo jest żółty/pomarańczowy. Jest wpięty w jakąś kostkę, ze szczytu wychodzą jeszcze bodaj dwa kabelki jak dobrze pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymala Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 Dziękuje za wszelką pomoc. Przekaźnik w legacy 99-03 znajduje się nad pedałami i ja miałem pomarańczowy (3 przewody), ale może być tez i czarny bo na taki go wymieniłem, co umożliwiło mi ponowne cieszenie się jazdą subaru. Temat chyba do skasowania. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts