Jump to content

Gdzie mieści się turn hazard module w subaru legacy?

malymala

Recommended Posts

Posted

Witam

Podczas jazdy "zagubiły" mi się w subaru legacy rok 2000 EJ25 kierunkowskazy i wszystko wskazuje na turn hazard module (przekaźnik kierunkowskazów i świateł awaryjnych) i mam wielką prośbę gdzie się on znajduje w aucie?

Posted

Witam,

Napewno w instukcji obsługi znajdzie Pan umiejscowienie szukanego bezpiecznika czy tez przerywacza-więc prosze tam zaglądnąć 8)

pozdr

• 2 weeks later...
Posted

W wielu autach to nie przekaznik ale "grzybek" swiatel avaryjnych ma takie objewy. Powodem jest pewnie zbyt czeste dziekowanie "rozdeptywanym" przez nas malym autom. Milem takie objawy juz w 3 roznych autach. Grzybek pozostawal w pozycji posredniej nie stykajac ani kierukowskazow ani avaryjnych. W golfie udalo mi sie zreperowac a w nissanie i w oplu skonczylo sie na wymianie pstryczka.

Posted

Tak jak podejrzewałem był to moduł turn&hazard, który mieści się pod kierownicą i za wszelkie wskazówki dziękuję, a w szczególności koledze "aflinta", a od siebie dodam ze bardzo budujące jest stwierdzenie zajrzyj do instrukcji która umieszczała ten przekaźnik za przełącznikiem awaryjek lub w okolicy kierownicy.

Posted

oczywiście :) i teraz to ja jestem guru w kwestii przekaźników i instalacji elektrycznej pod kierownica, tylko dałem małą plamę nie zmierzyłem jaki opór powinien mieć przekaźnik pomiędzy stykami ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...