Jump to content

5 Pojeżdżafffka tor RC Toruń 12.06.2011

emotorsport

Recommended Posts

Posted

Siemka, mamy nieodwracalny termin: 12.06.2011r, zapisy na 5 Pojeżdżafffkę rozpoczęte :) , zapraszamy zainteresowanych wzięciem udziału zapraszam do uważnej obserwcji i lektury wątku....

na ewentualne pytania odpowiadam na PW

Tak samo jak do tej pory

Ze względów organizacyjnych ograniczamy liczbę miejsc do 25.

Listę prowadzę wyłacznie ja, chętni proszeni o zgłaszanie się do mnie na PW, w celu wyeliminowania sytauacji z 4P, gdzie na liste wpisywali się wszyscy którzy przypadkiem zajrzeli do wątku, niestety część z nich zrobiła to pierwszy i ostatni raz...

Wracamy do tradycji wpisowego płaconego przelewem, po zaksięgowaniu wpisowego uczestnik będzie umieszczany na ostatecznej liście uczestników

Wysokość wpisowego nie ulega zmianie - 250pln, w tym jazda, kiełbaski i ewentualnie jakieś gadgety...

Do zobaczenia na Torze!

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply
Posted

1. Jestem za Zimowa Pojezdzafffka jak najbardziej - po lodzie opony sie mniej zuzyja :P

I teraz tak: czyli ta 5P to bedzie ta ewentualna zimowa lub jesli ta nie uzyska uznanuia wsrod potencjalnych uzytkownikow (choc znajac to forum to nie odpuszcza :P) to 5P bylaby ta pierwsza z planowanych 3 w 2011?

Bo jesli tak to szkoda :P bo do 2011, to jeszcze mnostow paliwa uplynie z bakow i wiele opon straci swoj bieznik, a ja to bym se pojezdzil kurcze nawet w najblizszy weekend (choc nie wiem czy Saxo bedzie gotowe po malych usprawnieniach :) )

W kazdym razie, kiedy by nie bylo ja sie pisze :D :

1. Koras

2. emotorsport

3. faldżip

Posted

Może jeszcze zrobimy sobie w tym roku małą prywatną popierdółkę na kilka-kilkanaście autek, np. na lotnisku w Ornecie, zadzwonię do właściciela lotniska i go powiadomię, żeby nie było nielegala :lol: , może na jesieni albo z pierwszym śniegiem? Na pewno jest jeden plus - impreza w Ornecie byłaby za free... :) , tylko dojazd i paliwo... :)

Posted
Najpierw muszę poskładać auttto...

no wlasnie ja tez :)

ale poszalec w takim blotku zmieszanym z pierwszym sniegiem to by bylo to! mniam! :D

Potem wszyscy uczestnicy z automatu wskakuja do Klubu Wesołego Brudaska Rajdowego :mrgreen:

Posted

Och, jak tak możesz? :twisted: Nie szkoda Ci auta, żeby jeździć po tym wstrętnym błocie? ? ? :mrgreen: Lakier się pobrudzi, a nie daj Bóg jeszcze jakie odpryski się porobią na lakierze...I CO WTEDY ? ? ? :lol:

Posted
Och, jak tak możesz? :twisted: Nie szkoda Ci auta, żeby jeździć po tym wstrętnym błocie? ? ? :mrgreen: Lakier się pobrudzi, a nie daj Bóg jeszcze jakie odpryski się porobią na lakierze...I CO WTEDY ? ? ? :lol:

mniej lakieru :arrow: lzejsze auto :arrow: lepsza dzida :!: :mrgreen:

Posted

1. Koras

2. emotorsport

3. faldżip

4. boju

mnie takze nie moze zabraknąc;p-już szukam kasku na allegro :roll:

Posted

elek rozwaz moja propozycje :D co do pasu lotniskowego :D w zime idealne miejsce zeby polatac:) i mozna porobic jakies proby :)

naprawde pelno frajdy w zime na pasie:D

Posted
elek rozwaz moja propozycje :D co do pasu lotniskowego :D w zime idealne miejsce zeby polatac:) i mozna porobic jakies proby :)

naprawde pelno frajdy w zime na pasie:D

pomysł fajny, tylko jak to jest z wynajęciem pasa? Fajna miejscówka do prób zimą to poligon. Fajne "OS-y" można by zrobić :D ale myślę, że tor to chyba najlepsze wyjście :)

Posted

Moim zdaniem, to jesli chodzi o lotnisko zima, to imprez jest w pyte - ostatniej zimy jak nawalilo sniegu, to chyba co tydzien byla impreza w NMnP a i pewnie w Ulezu tez nie brakowalo.

Dlatego ja jestem za torem RC lub Orneta (i to wlasnie niekoniecznie w sniegu po pas - bardziej jakies jesienny syf w stylu blotko :twisted: ) - nie bylem ale z tego co sie dowiedzialem, to jest to lotnisko zupelnie inne niz Ulez (Ulez - super przyczepny asfalt, ktory jest malo mokry nawet jak pada :P; Orneta - super zarosniety, zapiaszczony, zablocony beton, na ktorym jest zawsze slisko - ta druga opcja odpowiada mi bardziej - moze dlatego, ze takie warunki trafiaja sie rzadziej)

Posted

jeśli chodzi o Toruń - bardziej sie pisze na pojeżdżawkę jesienną niż zimową. IMHO śnieg sie szybko wyślizga i będzie lód. radochy będzie mniej niż na szutrze.

Posted

Zima = kolce :) , nie ma innej opcji na Torze RC, nie zamierzam oglądać pourywanych zderzaków i ćwiartek aut do wymiany... :)

Posted

po sniegu jak najbardziej. w grudniu trzeba "uwazac" tylko na barborke. w styczniu tez nie ma wielkiego rajdowania. oby tylko snieg byl

Posted

hmm a na torze w Mikolajkach to w ogole jakies takie imprezy amatorskie to sa robione? :wink: bo moze tam? fakt, ze tam bandy na calej dlogosci moga zechciec przeprofilowac kilka blotnikow, zderzakow, no ale chyba nie bedzie tak zle? nie trzeba przeciez dzidowac nie wiem jak i wbijac sie z bande zaraz :P z Solbergiem i tak nie mamy szans :P (a ja to szczegolnie :P)

• 2 months later...
Posted

ja też nie.... :( , przegrałem z nim ponad 12 sekund :( , ogólnie tor zajebisty, ale drogo (5 godzin minimum 3500pln), niechętnie wynajmują, najwyżej klubom, bo już im nademolowali band.... :twisted: także raczej odpada....

nawierzchnia absolutnie nieprzewidywalna i zmienna, raz piszczą ci opony, a za chwilę płyniesz jak po lodzie polanym smalcem....hardcore.... :)

-- 7 gru 2010, o 23:47 --

up :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...