kjecik Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 instrukcje mam tylko po niemiecku i nie znam tego jezyka jest to forek z 2006 czy pilot(kluczyk) co ma dwie kludeczki zamknij i otworz ma jeszcze jakies fukcje poza tymi dwoma oczywistymi? np. domykanie okien, wlaczenie sygnalu dziwkowego alarmu, itp.
mistrzmarchewy Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 w moim oUtbacku włancza jeszcze alarm . w Twoim wydaje mi się że też powinien a co domykania okien to sprawdź sam otwórz okno zamknij drzwi i zamknij tą "kłódeczka"
carfit Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 instrukcje mam tylko po niemiecku i nie znam tego jezykajest to forek z 2006 czy pilot(kluczyk) co ma dwie kludeczki zamknij i otworz ma jeszcze jakies fukcje poza tymi dwoma oczywistymi? np. domykanie okien, wlaczenie sygnalu dziwkowego alarmu, itp. nie ma dodatkowych funkcji
subleo Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 wlaczenie sygnalu dziwkowego alarmu, itp. nie ma dodatkowych funkcji Można ustawić poprzez nawigację lub w ASO.
GREGG Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 wlaczenie sygnalu dziwkowego faktycznie przydatna funkcja
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.