kjecik Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 instrukcje mam tylko po niemiecku i nie znam tego jezyka jest to forek z 2006 czy pilot(kluczyk) co ma dwie kludeczki zamknij i otworz ma jeszcze jakies fukcje poza tymi dwoma oczywistymi? np. domykanie okien, wlaczenie sygnalu dziwkowego alarmu, itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistrzmarchewy Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 w moim oUtbacku włancza jeszcze alarm . w Twoim wydaje mi się że też powinien a co domykania okien to sprawdź sam otwórz okno zamknij drzwi i zamknij tą "kłódeczka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 instrukcje mam tylko po niemiecku i nie znam tego jezykajest to forek z 2006 czy pilot(kluczyk) co ma dwie kludeczki zamknij i otworz ma jeszcze jakies fukcje poza tymi dwoma oczywistymi? np. domykanie okien, wlaczenie sygnalu dziwkowego alarmu, itp. nie ma dodatkowych funkcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjecik Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 dzieki a szkoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 wlaczenie sygnalu dziwkowego alarmu, itp. nie ma dodatkowych funkcji Można ustawić poprzez nawigację lub w ASO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 wlaczenie sygnalu dziwkowego faktycznie przydatna funkcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts