rradu08 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Witam wszystkich, wystąpił w moim STI 02' prblem. Mianowicie, podczas maksymalnego przyspieszania i na wysokich już obrotach, występuje mocne szarpanie (pierwsze skojarzenie: mało paliwa) i nagły spadek mocy. Ale tylko podczs maksymalnego przyspieszania !!! Bo podczas przyspieszania na ok. 80-90 % problem nie występuje. Nie występuje też na wolnym biegu - tylko podczas jazdy. Dodam, że komputer niczego nie wyświetla, wg. jego wskazań wszystko jest O.K. :roll: Pomocy...
raison Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ja bym najpierw skołował przepływomierz od kogoś i podmienił.
rradu08 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Pompa jest porządna, chociaż tego, że zaczęła szwankować wykluczyć nie mogę, natomiast ten przepływomierz chętnie bym podmienił, żeby sprawdzić... Ktoś może mi pomóc ? (Łódz i okolice, oczywiście mogę podjechać)
czerech Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 jutro będę w łodzi, ale ja mam wrxa 2001. NIe wiem czy to taka sama przepływka.
smerf Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ja miałem podobna sytuacje wymieniłem przewody zapłonowe i świece i jest ok.
rradu08 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 smerf, krąg poszukiwań się zawęża. Pozostały już chyba tylko przewody i świece, o których piszesz... :roll:
potok Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 smerf, krąg poszukiwań się zawęża. Pozostały już chyba tylko przewody i świece, o których piszesz... :roll: Z tego co mi zdaje to ty nie masz przewodów tylko cewki. Przewody występowały tylko w GT. Ale może niech się wypowie ktoś wiedzący więcej !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.