witkru Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Czy ktoś z forum orientuje się czy ktoś w Polsce zajmuje się naprawą dyfrów (tylny do STI RA MY 98 z mocną szperą) :?: Czy koniecznie trzeba szukać nowego na ebayu (nic nie ma :!: :!: :!: )
carfit Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Czy ktoś z forum orientuje się czy ktoś w Polsce zajmuje się naprawą dyfrów (tylny do STI RA MY 98 z mocną szperą) :?: Czy koniecznie trzeba szukać nowego na ebayu (nic nie ma :!: :!: :!: ) nie jest problem to naprawić i ustawić, gorzej z kosztami :roll:
witkru Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 A jaki może być koszt? Jeśli takie dyfry chodzą po ok. 1 KPLN na ebayu (łącznie z transportem) - nie da się naprawić taniej :?:
carfit Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 A jaki może być koszt? Jeśli takie dyfry chodzą po ok. 1 KPLN na ebayu (łącznie z transportem) - nie da się naprawić taniej :?: nie da sie określić bez rozbierania i pomiaru, za 1 tys. o regegnaracji to mozesz raczej zapomnieć :roll: same trzy łozyska kosztują tyle, nie mówiąc o płytkach, podkl. reg. i robociznie i jeszcze dalej nie wiadomo jak wygladają wałki , koła itp.
Adam. Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 1000 pln to powinna kosztowac robocizna jesli by to policzyc zgodnie z czasem poswieconym na taka naprawe...
carfit Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 1000 pln to powinna kosztowac robocizna jesli by to policzyc zgodnie z czasem poswieconym na taka naprawe... a no właśnie :roll:
Guest ariel Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Zagadaj do Cysztofa bo miał taki na sprzedaż chyba za 400zł....
witkru Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Pytałem a nawet przymierzałem - mój jest inny (większy) z racji mocnej szpery
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.