radnor Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Jakiś miesiąc temu WRX przeszedł przegląd na 50tyś mil - zozrząd, olej, filtry, standard. Przed tym brał ok 150-250ml oleju na każdy 1000 mil. Od wymiany przejechałem już ponad 1000, a bagnet praktycznie bez zmian (olej ten sam już trzeci raz zalany). Jeszcze większy szok dzisiaj, z braku lepszych zajęć wyciągnąłem gtecha na pustej drodze i... 0-60 w 5.5 sekundy, kilka razy pod rząd. Nigdy wcześniej nie udało mi się zejść poniżej 5.9sek, a ruszałem już ze smrodem sprzęgła kilka razy.. Ki diabeł? Rozrząd w fabryce źle ustawili czy co? :shock: -- 17 wrz 2010, o 00:04 -- Warto pewnie dodać -gtechem bawiłem się dziś, bo miałem wrażenie że auto nie jedzie, a okazało się odwrotnie. Zupełnie, jakby przebieg mocy i momentu był teraz bardziej płaski, przez co nie czuć kopniaka dającego wrażenie lepszych osiągów, a liczby nie kłamią jednak... Ewentualnie gtech wytrząsł się w schowku i bzdury pokazuje po prostu, ale sprawa nieznikającego oleju też ciekawa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 radnor, sprawdź nr vin....czy zgadza się z tym w dokumentach... może się ktoś pomylił... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hienu Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Tak to jest chwile przed śmiercią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Nigdy wcześniej nie udało mi się zejść poniżej 5.9sek, a ruszałem już ze smrodem sprzęgła kilka razy.. a teraz bez smrodu? może przy wymianie rozrządu ktoś w końcu ustawił porządnie pasek na miejscu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 radnor, a do Kevina dzwoniles? Wiedzialem ze sa dobrzy, ale az tak... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts