Jump to content

Krótki VIN

Juras K

Recommended Posts

Obiło się mi o uszy że auta z Japonii mają krótkie vin- y i jest trochę załatwień :!: stąd moje pytanie - jakie mnie czekają niespodzianki - papierkowe :!: :?:

auto jest w Anglii ( zarejestrowane ) ale sprowadzone z Japonii - na pewno ktoś przerabiał temat :!:

Oświećcie mnie !!!

Już kiedyś pisałem: kilka miesięcy temu pytałem w wydziale komunikacji co z krótkim VINem...pani kierownik stwierdziła, że VIN ma być i ma być czytelny, a reszta (w tym ilość jego znaków) jest jej obojętna....ale to było w Olsztynie, a co jest gdzie indziej...najlepiej zapytaj bezpośrednio swoim wydziale komunikacji, w każdym jest ktoś odpowiedzilny za info dla klientów....a najlepiej pisemnie, może mailem, żebyś miał na piśmie, bo urzędasom niewiara... :twisted::lol:

Już kiedyś pisałem: kilka miesięcy temu pytałem w wydziale komunikacji co z krótkim VINem...pani kierownik stwierdziła, że VIN ma być i ma być czytelny, a reszta (w tym ilość jego znaków) jest jej obojętna....ale to było w Olsztynie, a co jest gdzie indziej...najlepiej zapytaj bezpośrednio swoim wydziale komunikacji, w każdym jest ktoś odpowiedzilny za info dla klientów....a najlepiej pisemnie, może mailem, żebyś miał na piśmie, bo urzędasom niewiara... :twisted::lol:

Albo musisz znaleźć kogoś kogo obsługuje tak uprzejmy wydział komunikacji i "odkupić" swoje auto od niego po rejestracji.

Trochę po polsku ale w takim kraju żyjemy :roll:

Jeśli nie to pisesz do ministra komunikacji o odstępstwo od normy...