Juras K Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Obiło się mi o uszy że auta z Japonii mają krótkie vin- y i jest trochę załatwień :!: stąd moje pytanie - jakie mnie czekają niespodzianki - papierkowe :!: :?: auto jest w Anglii ( zarejestrowane ) ale sprowadzone z Japonii - na pewno ktoś przerabiał temat :!: Oświećcie mnie !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 temat, jak bumerang, szukajka odpowie na nurtujące Ciebie ptyania. albo neich sie wypowiedza osoby, ktore juz sprowadziły Type R'y 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Już kiedyś pisałem: kilka miesięcy temu pytałem w wydziale komunikacji co z krótkim VINem...pani kierownik stwierdziła, że VIN ma być i ma być czytelny, a reszta (w tym ilość jego znaków) jest jej obojętna....ale to było w Olsztynie, a co jest gdzie indziej...najlepiej zapytaj bezpośrednio swoim wydziale komunikacji, w każdym jest ktoś odpowiedzilny za info dla klientów....a najlepiej pisemnie, może mailem, żebyś miał na piśmie, bo urzędasom niewiara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart900 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Już kiedyś pisałem: kilka miesięcy temu pytałem w wydziale komunikacji co z krótkim VINem...pani kierownik stwierdziła, że VIN ma być i ma być czytelny, a reszta (w tym ilość jego znaków) jest jej obojętna....ale to było w Olsztynie, a co jest gdzie indziej...najlepiej zapytaj bezpośrednio swoim wydziale komunikacji, w każdym jest ktoś odpowiedzilny za info dla klientów....a najlepiej pisemnie, może mailem, żebyś miał na piśmie, bo urzędasom niewiara... Albo musisz znaleźć kogoś kogo obsługuje tak uprzejmy wydział komunikacji i "odkupić" swoje auto od niego po rejestracji. Trochę po polsku ale w takim kraju żyjemy :roll: Jeśli nie to pisesz do ministra komunikacji o odstępstwo od normy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts