AdaSch Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Cześć, mam wywaloną co najmniej jedną tuleję przy podporze tylnego mostu Wiem, że przy tym jest sporo babrania z wyminą i stąd pytanie: czy warto przy okazji jeszcze coś wymienić? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropkowicz Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 jest zestaw perrina z twardymi 'gumami' w to miejsce. jak masz chwilę to -> ebaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 niestety, wymiana dzisiaj/jutro. Podobno mega babrania z tym jest a koszt nie jest mały za samą usługę. Skoro to wyciągają, to może warto coś przy okazji zrobić? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 niestety, wymiana dzisiaj/jutro. Podobno mega babrania z tym jest a koszt nie jest mały za samą usługę. Skoro to wyciągają, to może warto coś przy okazji zrobić? Pozdrawiam Dlaczego mega babrania :?: :shock: godzina roboty i wymienione dwie tuleje 8) Rozumiem że chodzi o tuleje "samolotu" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 hę, powiedzieli że trzeba ściągnąć wózek most coś tam coś i coś tam czas cały dzień potem na prasę 12T aby to wyciągnąć a potem wcisnąć nowe na rysunku nr 6 i 13. Wg mnie, u mnie nie ma tego tego czegoś oznaczonego nr 4 pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 hę, powiedzieli że trzeba ściągnąć wózek most coś tam coś i coś tam czas cały dzień potem na prasę 12T aby to wyciągnąć a potem wcisnąć nowe na rysunku nr 6 i 13. Wg mnie, u mnie nie ma tego tego czegoś oznaczonego nr 4 [ http://static.opposedforces.com/epc_img/583494941502.png ] pozdrawiam No to jednak te tuleje o których myślałem Cóż moge powiedziec, jeden potrzebuje na wymiane sprzegła cały dzień , a drugi dwie godziny Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 4Wiatraki mają takie coś whiteline'a chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 4Wiatraki mają takie coś whiteline'a chyba. Tylko jak założy poliuretan, to bedzie mocno słychac dyfer , a znając wyczulone ucho Adasha , to bedzie jęczał że mu buczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Tylko jak założy poliuretan, to bedzie mocno słychac dyfer A tego nie wiedziałem, a warto. carfit, a czy opórcz lansu i teoretycznie większej trwałości sztywne poliuretany będą miały jeszcze jakiś pozytywny wpływ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 a znając wyczulone ucho Adasha dobrze mówi, browara mu moje auto to naprawdę zwykłe rodzinne auto z opcją bezpieczniejszego wyprzedzania. No i jedyny mod to wydech OEM prodrive do którego się przyzwyczaiłem i już przestał przeszkadzać jakiś czas temu rozpoczął się proces odświeżania auta. Ostatnio wymieniłem mechanizm drążka zmiany biegów - teraz nie ma już luzów i jest git ja po prostu nie uznaje odpowiedzi mechaników: "panie, auto ma już 100kkm to normalne, ze ma to czy tamto" a ja z uporem maniaka się z tym nie zgadzam i wymieniam raz raz tamto. Jest już nieźle w tym roku planuje pozbyć się pojedynczej rdzy od dołu auta, co najmniej na elementach karoserii, a być może zawieszenia. Szukam wybitnego speca z trójmiasta. Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts