bakupno Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Witam I stało się ktoś zabrał krzyż Sprzed Pałacu Przyznać się kto ukradł Zapraszam do głosowania i wyrażania swoich odczuć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Nie ma czwartej opcji. Nie głosuję... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crem Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 I piątej. Mam to w dupie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 I piątej. Mam to w dupie... powinna byc piąta :!: ......popieram.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 A ja nie mam krzyża w dupie, tylko nad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haubi65 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 uff ... nareszcie :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotruś Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Krzyż pojechali wkopać na granicę polsko-niemiecką w Olszynie przy "autostradzie" do Wrocławia, żeby tam się przenieśli "prawdziwi Polacy" i dalej mogli się wydzierać "HAŃBA, HAŃBA". (wreszcie te krzyki będą miały sens ) . :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 "sprzed" nie "z przed" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiszpan25 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 dlaczego sie tego spodziewalem? fajnie, ze pewne sprawy sa tak przewidywalne PZDR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 "sprzed" nie "z przed" ALEŻ PROSZĘ Przemeq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 A gdzie opcja "Forum należy zamknąć"? Bez tej opcji ankieta jest nieważna. PS Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 A gdzie opcja "Forum należy zamknąć"? Bez tej opcji ankieta jest nieważna. PS Dziękuję NIE MA, I CHYBA NIE MUSZE MÓWIĆ CZEMU ZARAZ BY SIĘ ZNALAZŁ TAKI CHĘTNY OD OJCA DYREKTORA Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiszpan25 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 A gdzie opcja "Forum należy zamknąć"? Bez tej opcji ankieta jest nieważna. PS Dziękuję NIE MA, I CHYBA NIE MUSZE MÓWIĆ CZEMU ZARAZ BY SIĘ ZNALAZŁ TAKI CHĘTNY OD OJCA DYREKTORA a wiec demokracja kontrolowana? dajmy wybor ale tylko taki jaki jest wygodny dla nas? cos jak" kto sie zgadza moze opuscic rece i odejsc z pod sciany" PZDR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 A gdzie opcja "Forum należy zamknąć"? Bez tej opcji ankieta jest nieważna. PS Dziękuję NIE MA, I CHYBA NIE MUSZE MÓWIĆ CZEMU ZARAZ BY SIĘ ZNALAZŁ TAKI CHĘTNY OD OJCA DYREKTORA a wiec demokracja kontrolowana? dajmy wybor ale tylko taki jaki jest wygodny dla nas? cos jak" kto sie zgadza moze opuscic rece i odejsc z pod sciany" PZDR! DEMOKRACJA PO CHIŃSKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 "sprzed" nie "z przed" To samo miałam napisać :wink: , bakupno, jeszcze tu popraw :arrow: I stało się ktoś zabrał krzyż z przed Pałacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 "sprzed" nie "z przed" To samo miałam napisać :wink: , bakupno, jeszcze tu popraw :arrow: I stało się ktoś zabrał krzyż z przed Pałacu A GŁOS ODDAŁAŚ :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Nie ma opcji, na którą mogłabym oddać głos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Nie ma opcji, na którą mogłabym oddać głos TAK ODDAĆ KRZYŻ I ZAMKNĄĆ FORUM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Nie KRZYCZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Swoją drogą to zdumiewające jak ludzie daja się ogłupiać ( w tym ja przez pewien czas ) historią z krzyżem , od miesiecy ta sama grupa prowadzi dyskusje w tv/radio/prasa , cały czas mówia to samo ( czyli nic ) , pis ze swoja metodą podwójnego juz odkręcania kota ogonem , powtarzaniem w kółko tych samych półprawd i występujacą juz zdecydowana agresją i atakami ...do tego ta grupa obrońców koczujaca na ulicy i wygladajaca raczej jak kloszardzi z centralnego.....tragedia Do tego tvn24 których redaktorzy majacy dostęp do tylu rzeczy dziejacych sie na świecie , nie oni w kółko o tym samym ... pałac , krzyż , ulica , prezes , po , kloszardzi w ilosci 6 sztuk w tym jedna grajaca na skrzypcach , politycy wypowiadajacy sie ( stale ci sami ).....nie wiem kto juz jest głupi ja czy oni.. :?: Gdzies tam wycieli dwa z trzech drewnianych krzyży na górce....teraz będą żelazne .....do walki z krzyżem ruszą okoliczni złomiarze..... AK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Jak będzie opcja " Co mnie to obchodzi " to zagłosuję . Na Krakowskim Przedmieściu nie byłem z 15 lat i mnie ten krzyż nie przeszkadzał :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Andrzej Koper, przeciez to temat zastepczy. Ludzie jakos przelkneli chujnie gospodarcza, ktora wlasnie zafundowalo PO (wyzszy o dwadziescia kilka procent podatek VAT, wyzsze akcyzy, pewnie podatek bankowy tez przejdzie, wyzsza placa minimalna, nauczyciele dostana, emerytury dla uprzywillejowanych zostana itd.) wiec temat mozna zamknac. Pracownicy rzadowi przebrani za mohery zostali skierowani na inne odcinki, media zostaly odwolane, a krzyz bez scen dantejskich przeniesiono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVAN Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 wyzszy o dwadziescia kilka procent podatek VAT. :shock: Tu Cie chyba kolego poniosło A co do krzyża to dobrze zrobili. Szkoda, że tak późno. Ale w radiu słyszałem, że obrońcy krzyża ścieli już drzewo na następny pomnik pamięci :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Ludzie jakos przelkneli chujnie gospodarcza, ktora wlasnie zafundowalo PO Jakos nie zauważyłem , przez ostatnie 20 lat....jakis specjalnych .."niechujni" gospodarczych .......obojetnie kto był u władzy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Ludzie jakos przelkneli chujnie gospodarcza, ktora wlasnie zafundowalo PO Jakos nie zauważyłem , przez ostatnie 20 lat....jakis specjalnych .."niechujni" gospodarczych .......obojetnie kto był u władzy.. BRAWO PANIE ANDRZEJU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts