emotorsport Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Jak wyżej.... , ewentualnych chętnych poproszę na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 co prawda wszystkiego sie nie dowiesz - ale za free: http://www.carfax.com/cfm/general_check ... tner=PRL_M bo Full History Report to już wydatek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropkowicz Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 bezwypadkowe.net i zachowasz pomuczki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki_ol Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 bezwypadkowe.net i zachowasz pomuczki bezwypadkowe.net już jakiś czas nie działa... Może zmienili adres, ale nie mogę znaleźć. A byłem tam zalogowany to bym pomógł 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Poza tym to nadużycie, żeby pisać o tym w "Technicznym", jeszcze na dokładkę oferując pomuki . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 A gdzie to wylądować powinno? W sumie dla mnie lokalizacja OK - choć z pomukami to przesada. Może kupię/sprzedam inne? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Nigdy nie sprawdzałem, bo nie było potrzeby. Dziękuję za linka, wartościowe wypowiedzi nagrodziłem, jak obiecałem. Przydałby się cały kompletny raport, ale nie mam ochoty pierniczyć się z przelewami. Finito. Można zamykać -- 16 wrz 2010, o 21:37 -- Poza tym to nadużycie, żeby pisać o tym w "Technicznym", jeszcze na dokładkę oferując pomuki . to może zgłoś przestępstwo ciału morderatorskiemu, to odbiorą.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts