Q-Junior Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 W związku z zainteresowaniem lubelskiej Ekipy, powstała "Lubelska Forumowa Liga Gokartowa" ... Odkopałem w wątku "Lublin spoty..." fotki z pierwszego spotkania na torze w Gali - 14.06.2010 : http://www.flickr.com/photos/ligreq/sets/72157624158680475/detail/ Dorzucam skan czasów z wczorajszego spotu - 14.09.2010 Może od następnego spotkania wprowadzimy ranking, żeby oficjalnie rozpocząć "forumowy sezon ligowy" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Jeśli daty spotkań będą wiadome ze 2-3 dni wcześniej to ja się piszę bo tak od strzała to nie zawsze mogę te 80km dojechać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naLeśnik Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 A jakie bedo nagrody na koniec sezonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 uscisk dloni prezesa klubu ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q-Junior Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 uscisk dloni prezesa klubu ligi ... i dyplom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 ... wypisany recznie na kawałku papieru toaletowego o zapachu jaśminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q-Junior Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Jeśli daty spotkań będą wiadome ze 2-3 dni wcześniej to ja się piszę bo tak od strzała to nie zawsze mogę te 80km dojechać. Na pewno będą wcześniej wiadome, bo tor też trzeba kilka dni wstecz rezerwować... Proponowałbym jedno spotkanie ligowe w miesiącu - co o tym sądzicie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naLeśnik Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 raz w miesiącu plus jakieś spontany bo trenować trzeba, ktoś tam robi niezłe czasy a mnie nie było :wink: -- 23 wrz 2010, 21:07 -- no to może w przyszłym tygodniu cosik? Ja mam niesprawną lewą nogę więc nie będę hamował przed przeszkodami, może być ciekawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otori Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Panowie, jeździmy dzisiaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 ja nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q-Junior Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 ja też dzisiaj nie dam rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
naLeśnik Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Panowie, jeździmy dzisiaj? wpadnij w przyszłym tygodniu to polatamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
plejadek Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Panowie, jeździmy dzisiaj? mało ci Ułęża, ja niestety musiałem się wypisać z sobotniej jazdy z Wróblem, a ty widzę figurujesz na liście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otori Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 ot co! wyjeździłem się za wszystkie czasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
naLeśnik Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 kto chętny pojeździć w tym tygodniu? Widzę na stronce, że dzisiaj już wszystko zarezerwowane ale może jakiś inny dzień? Może zróbmy listę i komu kiedy pasi to jakoś się zgramy 1. naLeśnik - dzień obojętny, dostosuję się :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 ja moge przyjechac robic zdjecia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q-Junior Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 Chyba jeszcze nie wszyscy Użytkownicy znają ten wątek, więc dopiszcie się na "Lublin spoty..." , żeby dwóch list nie robić... :arrow: viewtopic.php?f=10&t=125413&start=750 :wink: -- Pn paź 04, 2010 10:16 pm -- Wrzucam skany z dzisiejszych (04.10.2010) przejazdów... Przejazd 1. Przejazd 2. Przypisując karty do Forumowiczów to tak... Kart 1. Plejadek - Junior Kart 4. TOMA52 Kart 7. NaLeśnik Kart 6. Plejadek Kart 5. Q-Junior Jak coś pomieszałem to mówcie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMA52 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Hej, Dzięki za jazdy i wklejenie czasówek. Jak coś pomieszałem to mówcie... Zamieniłeś mnie z młodym plejadkiem. To ja byłem na szarym końcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
naLeśnik Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 ...Jak coś pomieszałem to mówcie... już prostujemy, wg zdjęcia Kart 1. TOMA52 Kart 4. Plejadek - Junior Kart 7. Plejadek Kart 6. NaLeśnik Kart 5. Q-Junior Najpierw mnie ograł Plejadek, potem Q-Junior, wstyd przychodzić na następnego kart-spota :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q-Junior Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 A, faktycznie... Sorry Najpierw mnie ograł Plejadek, potem Q-Junior, wstyd przychodzić na następnego kart-spota :wink: Dopiero w drugim przejeździe opony w moim karcie osiągnęły optymalną temperaturę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 fotki wywolywane wczoraj wieczorem na szybko i polspiaco... no dobra fotograf dupa to malo ktore wyszlo :] http://picasaweb.google.pl/p.mlody/Karty?authkey=Gv1sRgCPnJk4__2oLuCg wg. mnie w drugim przejezdzie ktos sie zamienil numerami kartow... ale trzeba by zdjecia przejrzec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naLeśnik Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 no dobra fotograf dupa to malo ktore wyszlo :] trudno, poćwiczymy wyobraźnię wg. mnie w drugim przejezdzie ktos sie zamienil numerami kartow... ale trzeba by zdjecia przejrzec... sugerujesz, że to nie mogą być moje czasy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 wiesz co ja naprawde ledwo widzialem jak to robilem ale sprawdze jak wroce do domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
naLeśnik Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 karty, oprócz numerka, mają plakietki partnerów więc jak ktoś nie ma pamięci do numerków to niech pamięta nazwę firmy. W tabelce z czasami przy numerze karta masz skróty, np MAJ (MAJ MAX), POL (Polsaler), CAR (Cartmax), Auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 ja patrzylem na kolor ubrania a ze was dwoch bylo w podobnym kolorze to moglem pomylic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts