Jump to content

Gałka+mieszek

plasma555

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

trochę mam dotyrana galke i mieszek i zastanawiam się nad wymiana w najbliższym czasie....chciałbym tylko poznać srednice gwintu na który można wkrecac galke oraz z chęcią zobaczę co macie u siebie albo jakieś linki bezpośrednio do aukcji co na 100% pasuje;)

ewentualnie jakieś zestawy i będę wdzięczny;)

Pzdr,

Jasiek

Posted

Heheh;) no tak zapomniałem ze Ty masz wszystko;) podeslij fotki na plasma1@o2.pl i sobie lookne bo w krk siedzę i nie wiem kiedy będę! Poza tym zna ktoś srednice gwintu na który wkrec się galke? Są różne czy te same?

Posted
plasma555, zaloz taka "bursztynowa" z zatopionym w srodku aytomobilem :mrgreen:

LOL, ale mimo wszystko klasyka :mrgreen:

:wink:

Posted

plasma555, wygląda normalnie, jak gałka po 46kkm ,nie przetarta ,schemat zmiany biegów też jeszcze widoczny .Moge zostawić u Robota , jade do niego stabilizator z STI montować,bo też się gdzieś w moim garage odnalazł.

Posted

ferdek, póki co jestem w krk i będę dopiero we wtorek w zako;) nie wiem czy poprostu nie olac i kupić jakieś MOMO czy Simoni bo widzialem całkiem ciekawe tylko nie znam rozmiau gwintu....

Jak szaleć to szaleć;) a staba lądują bo warto!:)

btw. Bursztynow nie będzie bo to wioska straszna .... Ale trupia CZACHA to dopiero kozak!!!!;D

Posted
ferdek, póki co jestem w krk i będę dopiero we wtorek w zako;) nie wiem czy poprostu nie olac i kupić jakieś MOMO czy Simoni bo widzialem całkiem ciekawe tylko nie znam rozmiau gwintu....

Jak szaleć to szaleć;) a staba lądują bo warto!:)

btw. Bursztynow nie będzie bo to wioska straszna .... Ale trupia CZACHA to dopiero kozak!!!!;D

Montowałem kilka gał i żadna nie miała gwintu, są nakładki o różnych średnicach, a całość kontruje się trzema kołkami z gwintem i zasłania pierścieniem. To standardowe rozwiązanie więc jak kupisz MOMO czy Simoni to będą pasować.

Posted
BartZ, aha, rozumiem! W takim razie kupuje coś nowego i będę zakładał;) dzięki!

No problemo :wink:

Jak już zamontujesz to podeślij jakąś fotkę, sam się przymierzam, a wzorów bez liku... :mrgreen:

Posted
:oops: WRX02 Manual 5MT...sorry

co prawda woz troszke starszy, ale skoro temat o galkach, to sie pochwale 8) :mrgreen:

gumowy mieszek od GT MY'98 (imho guma bardziej pasuje do spartanskiego wnetrza klasyka niz pseudo-skora od GT MY'99-00 :lol: ) oraz kawiorowa galka od Golfa mk.I GTi :P

5gtvidus.jpg

6gtmagas.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Posted

To ja też się pochwale :) Gałka dedykowana do 6MT i mały patencik. eddie_gt4, Fajnie harmonia współgra z piłką golfową ale ja wole skajkę-nieździerajkę :P

image00144g.jpg

Posted

GeOrGe, zajebiste zdjęcie;) na prawdę! Gałka mi się podoba! Myśle nad MOMO albo Simoni....są w dobrych cenach i będzie;)

Posted

Kupiłem momo bo komponuje się fajnie z kierownicą a poza tym jest dużą i fajnie się nią biegi przerzuca. Co do zdjęcia to lubię się amatorsko pobawić aparatem, cieszę się że Ci się podoba. Wracając do gały to ona jest dedykowana pod dźwignię z podnoszonym ryglem od wstecznego biegu. Dedykowana do 5mt nie bardzo mi się podobała nie mówiąc już o serii.

Posted
To ja też się pochwale :) Gałka dedykowana do 6MT i mały patencik. eddie_gt4, Fajnie harmonia współgra z piłką golfową ale ja wole skajkę-nieździerajkę :P

dzieki :)

Twoja galeczka tez fajnie wyglada (sam tez myslalem o MOMO, bo faktycznie ladnie pasuje do kiery)

Posted
Twoja galeczka tez fajnie wyglada

Prosiaki... :twisted::P :wink:

Niech sie wstydzi ten co widzi :twisted:

Siur, yyy tzn. sure :mrgreen:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...