Jump to content

Fotele kubełkowe

beben

Recommended Posts

Jak pewnie sporo osób z forum wie, mam u siebie fajne pełne kubły z uszami Sabelt Taurus. Jestem nimi zachwycony, ale ....... zastanawiam sie nad ich sprzedażą :mrgreen: . nie chodzi o uszy, które co prawda trochę ograniczają widoczność, bo do tego mozna sie przyzwyczaic ale o ich rozmiar. Mam XL. Na poczatku był tylko troche za duży ale zgubiłem 15 kg i teraz latam w nim jak Żyd po pustym sklepie, nie wspominając o mojej żonce :twisted:

Z kubła nie zrezygnuję na 100% ale szukam czegoś innego. I tu w koncu po tym lekko przy długim wstępie przechodzę do konkretów :mrgreen: .

1. Co polecacie? Zastanawiam się nad sparco (pro2000 plus, evoplus lub prodrive), sandtler sponsor P lub znów coś z sabelta (np chalange) bo taurus jest bardzo wygodny. Wszystkie są na www.rallyshop.pl . Raczej bez tak rozbudowanych uszu ale nie mówie nie jesli sie cos fajnego trafi. Budżet najchętniej do 2 tys /szt, nowe lub używki w super stanie

2. Gdzie w wawie jest największy wybór i można sobie poprzymierzac dupsko do fotela?

Licze na podpowiedzi w czym warto usiąść

Spraco Pro ADV , mniejszy jak sabelt xl zdecydowanie, mysle że byłby idealny dla Ciebie, w razie czego moge pomóc załatwić w dobrej cenie :wink:

Ostatnio go miałem w ręku , i siedziałem w nim, bo pewnien klient zamówił sobie taki tylko w wersji supercarbon, tylko troche drozszy :twisted:

czy ktoś wie gdzie w wawie można sobie posiedzieć na różnych kubełkach?

-- 14 wrz 2010, o 10:02 --

dzwoniłem przed chwila do rallyshop.pl i oni mają spory wybór na miejscu, ale to jest Toruń :evil: . No troche mi nie podrodze :|

pokłóciłem się z żoną i mi kolacji przez dwa miesiące nie dawała 8) :wink:

2 lata temu zerwany Achilles, 8 miesięcy temu zerwane więzadła krzyżowe w kolanie = MOTYWACJA :twisted: Nawet szybko poszło, co nie znaczy że obecnie jestem już żylasty :mrgreen: , jeszcze mi trochę otuliny na zime zostało ale ciuchy juz zdecydowanie cieplejsze kupuje 8)

przepraszam za OT:

co do gubienia wagi polecam dietę proteinową ;)

ja zgubiłem 14 które przybrałem po kontuzjii i podczas pisania pracy dyplomowej ;]

mój brat cioteczny 56kg, drugi brat 17, koleżanki w pracy po 20-25 kg ;]

;)

• 3 years later...