ferdek Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Ktoś może już przerabiał ten temat i wie z jakiego innego auta(może Toyota :?: ) mozna założyć felgi do WRXa ,na oryginalny zacisk ? Interesują mnie felgi jak najwęższe ,bo mam do założenia opony Michelin C50 10/66/16 Myślałem o dojazdówkach ,ale one nie mają żadnej wentylacji i obawiam się ,że seryjny hebel zaraz się zagotuje,chyba ,że się myle to proszę o jakieś cenne rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Myślałem o dojazdówkach ,ale one nie mają żadnej wentylacji i obawiam się ,że seryjny hebel zaraz się zagotuje,chyba ,że się myle to proszę o jakieś cenne rady. Przy przyczepności na sniegu/lodzie (nawet na kolcu) hebla nie zagotujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 (może Toyota ) może być toyota ... :wink: ... ja miałem w wrx 16' aluminiowe z celicy - pasowały idealnie, trochę mniejsze ET (49) ale nic nie obcierało, nic nie wystawało, było OK. i są też blaszane subaru w rozmiarze 16' (GT) ... poszukaj na allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts