waszka Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Zapraszam serdecznie wszystkich na trening,który odbędzie się w poniedziałek 11.10 (październik). Jak zawsze startujemy ok godz 10 i jeździmy do późnych godzin popołudniowych. Zapraszam osoby początkujące jak i zaawansowane. Osoby zaawansowane będą miały znakomitą okazję aby potrenować przed ostatnim SuperOES'em sezonu 2010. Mile widziane auta 4x4 jak i FWD,RWD.Do dyspozycji mamy cały tor. Koszt treningu to zazwyczaj 220-270zł/auto w zależności od liczby osób.Mogą jeździć 2 osoby w aucie jeśli komuś tak pasuje.Na każdym treningu będzie kamerzysta i fotograf,więc będą miłe pamiątki w postaci foto-video. Na miejscu jest hotel w możliwością noclegu oraz znakomita restauracja. Ostateczna lista obecności będzie zależna od wpłat zaliczek lub honorowych potwierdzeń,zobowiązujących to wpłaty w razie nieobecności. Zaliczkę 200zł na poczet treningu 11 Października proszę wpłacać na konto : Grzegorz Waszkowski nr 15114020040000390245467949 w nazwie podając datę TJS i swój forumowy nick. W razie pytań proszę do mnie dzwonić - 793633444 - Grzesiek. Fotki z ostatniego TJS : http://picasaweb.google.pl/michalkwapis ... irectlink# http://picasaweb.google.pl/aturcimoch/T ... snia2010r# Lista : 1. ostry (Evo IX N'ka) 2. waszka ( drepczedes ) 3. Neon (Evo X) 4. Dziobak (Evo VIII monster) 5. PK (Crx) 6. Darek (Evo IX) 7. ARTX (Evo IX) 8. minio squad (Evo V,VI i inni) 9. ITR (Evo VI) 10. ...................... 11....................... 12....................... 13....................... 14....................... Pany zróbcie coś z tym,bo subaraków brak.Tak być nie może Link to comment Share on other sites More sharing options...
3zeR Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 jeśli można ja bym się dołączył, tylko po weekendzie potwierdzę, czy mnie z firmy wypuszczą, ale jeśli tak to przy okazji moglibyśmy zaoferować jakiś szybki serwis na miejscu dla potrzebujących w każdym razie jak można to prosiłbym o dopisanie - 3zeR, Lada VFTS E1 pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS MIKE Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 będę Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted September 25, 2010 Author Share Posted September 25, 2010 jeśli można ja bym się dołączył, tylko po weekendzie potwierdzę, czy mnie z firmy wypuszczą, ale jeśli tak to przy okazji moglibyśmy zaoferować jakiś szybki serwis na miejscu dla potrzebujących w każdym razie jak można to prosiłbym o dopisanie - 3zeR, Lada VFTS E1 Oki zapraszam -- 25 wrz 2010, o 18:36 -- będę Lux Link to comment Share on other sites More sharing options...
3zeR Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 ok, dzięki tak jak pisałem potwierdzę po weekendzie -- Pn wrz 27, 2010 4:08 pm -- potwierdzam swoją obecność plus prawdopodobnie Tomek pojawi się cywilem. dodatkowo przywieziemy busa serwisowego tak jak pisałem, także jak będzie potrzeba coś na szybko wymienić to nie będzie myślę problemu do keidy trzeba wplacic pieniazki? pozdrawiam konrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwapcio23 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Ja wstępnie potwierdzam, że jakąś fotkę będzie miał kto zrobić Prawdopodobnie koło 13 już będę musiał być w Łodzi, ale damy radę! Na TJS jestem zawsze 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nita Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Czy na treningu są organizowane jakieś zawody (czasówki)? -- Wt wrz 28, 2010 1:27 pm -- Czy na treningu są organizowane jakieś zawody (czasówki)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Tak sa czasowki komu pierwszemu dyfer pojdzie, ten wygrywa, a Waszka stawia flaszke za to;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Dowcipniś Na treningu 11 Października będą czasówki. Zapowiada się dużo jazdy i nauki.Zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOROwaty Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 A będzie jakieś ograniczenie liczby samochodów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Chciałbym aby było 15-18 max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBA Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Hejka, no ja tez sie pisze na ten termin i prawdopodobnie jeszcze dwie osoby. Dowiem sie dokladnie co i jak i przelew puszcze za nas wszystkich. POZDRO I DoZo Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 Hejka, no ja tez sie pisze na ten termin i prawdopodobnie jeszcze dwie osoby.Dowiem sie dokladnie co i jak i przelew puszcze za nas wszystkich. POZDRO I DoZo Fajnie.Daj znać co i jak,bo termin się zbliża.Chłopaki potwierdzajcie swoją obecność proszę,aby nie było powtórki,że w nocy przed treningiem dostaję info,że babcia chora itp :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
3zeR Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 ja wpadłem na pomysł, że możemy przywieźć wagę, jakby byli chętni na sprawdzenie wyważenia auta i ogólnie jego masy, tylko nie wiem czy zaitneresowanie by było Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 ja wpadłem na pomysł, że możemy przywieźć wagę, jakby byli chętni na sprawdzenie wyważenia auta i ogólnie jego masy, tylko nie wiem czy zaitneresowanie by było Świetny pomysł.Przywoźcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOROwaty Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Wchodze w to 8) waszka, przelew poszedł więc możesz mnie dopisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 1. ostry (Evo IX N'ka) 2. waszka (Evo VII RS) 3. Neon (Evo X) 4. Dziobak (Evo VIII monster) 5. PK (Crx) 6. Darek (Evo IX) 7. ARTX (Evo IX) 8. minio squad (Evo V,VI i inni) 9. ITR (Evo VI) 10. grafix (Civic EG5 parch) 11. Race Rent 12.Fit (przedoesowo )+Bartezz(wstepnie) 13..borowaty 14.wrx 15....................... 16....................... 17....................... 18....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 1. ostry (Evo IX N'ka) 2. waszka (Evo VII RS) 3. Neon (Evo X) 4. Dziobak (Evo VIII monster) 5. PK (Crx) 6. Darek (Evo IX) 7. ARTX (Evo IX) 8. minio squad (Evo V,VI i inni) 9. ITR (Evo VI) 10. grafix (Civic EG5 parch) 11. Race Rent 12.Fit (przedoesowo )+Bartezz(wstepnie) 13..borowaty 14. carlos - (chyba) wrx :wink: 15....................... 16....................... 17....................... 18....................... w zapowiedziach, aż gęsto od Evelin ...trzeba "złu" stawić czoła Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 1. ostry (Evo IX N'ka) 2. waszka (Evo VII RS) 3. Neon (Evo X) 4. Dziobak (Evo VIII monster) 5. PK (Crx) 6. Darek (Evo IX) 7. ARTX (Evo IX) 8. minio squad (Evo V,VI i inni) 9. ITR (Evo VI) 10. grafix (Civic EG5 parch) 11. Race Rent 12.Fit (przedoesowo )+Bartezz(wstepnie) 13..borowaty 14. carlos - (chyba) wrx :wink: 15.krzyś + żona (s2 + inne) 16.toyota - driftowóz 17....................... 18....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
witkru Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 1. ostry (Evo IX N'ka) 2. waszka (Evo VII RS) 3. Neon (Evo X) 4. Dziobak (Evo VIII monster) 5. PK (Crx) 6. Darek (Evo IX) 7. ARTX (Evo IX) 8. minio squad (Evo V,VI i inni) 9. ITR (Evo VI) 10. grafix (Civic EG5 parch) 11. Race Rent 12.Fit (przedoesowo )+Bartezz(wstepnie) 13..borowaty 14. carlos - (chyba) wrx 15.krzyś + żona (s2 + inne) 16.toyota - driftowóz 17.Witkru GT RA (wstepnie) 18....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 * ostry (Evo IX N'ka) * waszka (Evo VII RS) 1. Dziobak (Evo VIII monster) 2. PK (Crx) 3. ARTX (Evo IX) 4. minio squad (Evo V,VI i inni) 5. ITR (Evo VI) 6. grafix (Civic EG5 parch) 7. Race Rent 8.Fit (przedoesowo )+Bartezz(wstepnie) 9..borowaty - zaliczka 10. carlos - wrx - zaliczka 11.krzyś + żona (s2 + inne) 12.toyota - driftowóz 13.Witkru GT RA (wstepnie) 14.przemekGTI - 190E 15.zoom (Evo VIII) - zaliczka 16.lawapb - zaliczka 17.Fifo (corsa B 2.0 T) 18.konrad (Impreza STI) 19........................ 20........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwapcio23 Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Subarogrilla zabierasz? 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 Jak będzie ktoś chętny do pieczenia kiełbasek to mogę wziąć.Ja raczej na to czasu nie będę miał ale przekąsić coś można Te osoby,które są na liście bardzo proszę o potwierdzanie co i jak. * ostry (Evo IX N'ka) * waszka (Evo VII RS) 1. Dziobak (Evo VIII monster) 2. PK (Crx) 3. ARTX (Evo IX) 4. minio squad (Evo V,VI i inni) 5. ITR (Evo VI) 6. grafix (Civic EG5 parch) 7. Race Rent 8.Fit (przedoesowo )+Bartezz(wstepnie) 9..borowaty - zaliczka 10. carlos - wrx - zaliczka 11.krzyś + żona (s2 + inne) 12.toyota - driftowóz 13.Witkru GT RA (wstepnie) 14.przemekGTI - 190E 15.zoom (Evo VIII) - zaliczka 16.lawapb - zaliczka 17.Fifo (corsa B 2.0 T) 18.konrad (Impreza STI) 19.Laura (najszybsza płeć piękna w WRX'ie) 20........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarekD75 Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Jak będzie ktoś chętny do pieczenia kiełbasek to mogę wziąć.Ja raczej na to czasu nie będę miał ale przekąsić coś można Te osoby,które są na liście bardzo proszę o potwierdzanie co i jak. * ostry (Evo IX N'ka) * waszka (Evo VII RS) 1. Dziobak (Evo VIII monster) 2. PK (Crx) 3. ARTX (Evo IX) 4. minio squad (Evo V,VI i inni) 5. ITR (Evo VI) 6. grafix (Civic EG5 parch) 7. Race Rent 8.Fit (przedoesowo )+Bartezz(wstepnie) 9..borowaty - zaliczka 10. carlos - wrx - zaliczka 11.krzyś + żona (s2 + inne) 12.toyota - driftowóz 13.Witkru GT RA (wstepnie) 14.przemekGTI - 190E 15.zoom (Evo VIII) - zaliczka 16.lawapb - zaliczka 17.Fifo (corsa B 2.0 T) 18.konrad (Impreza STI) 19.Laura (najszybsza płeć piękna w WRX'ie) 20 Jarek D75 (evo x) zaliczka wysłana 21 Fik Sti zaliczka wysłana Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOROwaty Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Chciałbym aby było 15-18 max. Tiaaa... ale mam nadzieję że podobnie sprawnie ogarniecie towarzystwo jak ostatnio - trzymam kciuki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts