djzygiel Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Witam!! Pytanie moje to czy jest regulacja podświetlenia wyświetlacza klimy i radia?? legacy MY05 Po odpaleniu auta i włączonych światłach w dzień praktychnie nic nie widac na tych wyswietlaczach :? !! Trzeba sie dobrze wpatrywać aby odczytac info tam wyświetlane co bezpieczne nie jest Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Witam!!Pytanie moje to czy jest regulacja podświetlenia wyświetlacza klimy i radia?? legacy MY05 Po odpaleniu auta i włączonych światłach w dzień praktychnie nic nie widac na tych wyswietlaczach :? !! Trzeba sie dobrze wpatrywać aby odczytac info tam wyświetlane co bezpieczne nie jest Pozdrawiam W MY08 jest regulacja po lewej stronie kierownicy, przy pokrętle regulacji lusterek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djzygiel Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 No tu tez ale mimo ze jest ustawione na max i tak prawie nic nie widc :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Był już taki temat. Tu masz wyjaśnienie i rozwiązanie :arrow: viewtopic.php?f=26&t=134212&start=0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Jak pamiętam, to w MY05 też jest magiczny przycisk Bright koło zegarka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djzygiel Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 No zajefajnie!! Dzieki wielkie Pozdrawiam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 djzygiel, :arrow: odbierz PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Był już taki temat. Tu masz wyjaśnienie i rozwiązanie :arrow: http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f= ... 12&start=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Witam!!Pytanie moje to czy jest regulacja podświetlenia wyświetlacza klimy i radia?? legacy MY05 Po odpaleniu auta i włączonych światłach w dzień praktychnie nic nie widac na tych wyswietlaczach :? !! Trzeba sie dobrze wpatrywać aby odczytac info tam wyświetlane co bezpieczne nie jest Pozdrawiam Jest, ale troche dziwnie to dziala, do dyspozycji masz przycisk bright przy zegarku + pokretlo przy regulacji lusterek. Z tego co pamietam, najpierw trzeba wcisnac przycisk aby przyciemnic, a pozniej mozez dodatkowo przyciemnic pokretlem, skoro ty masz odrotny problem, to zaczniej od konca pokretlo + przycisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronx Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Witam!!Pytanie moje to czy jest regulacja podświetlenia wyświetlacza klimy i radia?? legacy MY05 Po odpaleniu auta i włączonych światłach w dzień praktychnie nic nie widac na tych wyswietlaczach :? !! Trzeba sie dobrze wpatrywać aby odczytac info tam wyświetlane co bezpieczne nie jest Pozdrawiam Jest, ale troche dziwnie to dziala, do dyspozycji masz przycisk bright przy zegarku + pokretlo przy regulacji lusterek. Z tego co pamietam, najpierw trzeba wcisnac przycisk aby przyciemnic, a pozniej mozez dodatkowo przyciemnic pokretlem, skoro ty masz odrotny problem, to zaczniej od konca pokretlo + przycisk Czy mi może ktoś pomóc? Siedzę w moim oBK My06 ver. USA i patrze jak ciele na malowane wrota inie widzę żadnego bright. Nie działa też kombinacja klawiszy radi + OFF od klimy-- (ja mam climatronic) - to jak to się w końcu reguluje?? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek_l Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Czy mi może ktoś pomóc? Siedzę w moim oBK My06 ver. USA i patrze jak ciele na malowane wrota inie widzę żadnego bright. Nie działa też kombinacja klawiszy radi + OFF od klimy-- (ja mam climatronic) - to jak to się w końcu reguluje?? :shock: Jak pamiętam, to w MY05 też jest magiczny przycisk Bright koło zegarka. Chyba, że w US jest inaczej :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Bronx, ja mam co prawda wersję EU z navi, a nie wiem co tam u Ciebie siedzi :wink: w wątku zalinkowanym przez zamer'a tak już to wyjaśniałam wcześniej: W moim OBKu MY04 EU do tego służy lewy przycisk pod ekranem nawigacji: Ten guziczek trzeba przytrzymać chwilkę i w ten sposób można rozjaśnić bądź przyciemnić wszystkie wyświetlacze. Do regulacji czerwonego podświetlenia guzików służy pokrętło przy regulacji lusterek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronx Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Bronx, ja mam co prawda wersję EU z navi, a nie wiem co tam u Ciebie siedzi :wink: Ten guziczek trzeba przytrzymać chwilkę i w ten sposób można rozjaśnić bądź przyciemnić wszystkie wyświetlacze. Do regulacji czerwonego podświetlenia guzików służy pokrętło przy regulacji lusterek. Dziękuję, Aga już wiem. Ja po prostu nie mam nawigacji - mam tam schowek na okulary i żadnych guziczków i w dalszym ciągu nie wiem jak to zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek_l Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 A czy przy małym wyświetlaczu funkcji komputera masz przyciski? U mnie są dwa: BRIGHT i DISP. Pierwszy służy do przyciemniania, drugi do zmiany funkcji wyświetlacza. [edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronx Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 u mnie tylko 1 "DISP" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts