Jump to content

Weekend w Karpaczu?Gdzie?

kos

Recommended Posts

Witam, na początku października chcemy z żoną wyskoczyć tam na weekend - będziemy mieć okrągłą rocznicę ślubu i tak sobie zaplanowaliśmy. Jak w góry to do Karpacza/Szklarskiej mamy najbliżej ( ~240 km ), poleciłby ktoś sprawdzony namiar na ciekawą kwaterkę? Warunki: niezbyt duży hotelik, z bezpiecznym parkingiem, jakieś tzw. SPA, sauny, rozsądnej długości basen 8) itp. wskazane, względnie blisko do tzw centrum ( na pieszo)? Byłbym wdzięczny za info. Coś tam wyszukałem, ale wiadomo jak to jest z ofertami w necie.

pozdr

Witam, na początku października chcemy z żoną wyskoczyć tam na weekend - będziemy mieć okrągłą rocznicę ślubu i tak sobie zaplanowaliśmy. Jak w góry to do Karpacza/Szklarskiej mamy najbliżej ( ~240 km ), poleciłby ktoś sprawdzony namiar na ciekawą kwaterkę? Warunki: niezbyt duży hotelik, z bezpiecznym parkingiem, jakieś tzw. SPA, sauny, rozsądnej długości basen 8) itp. wskazane, względnie blisko do tzw centrum ( na pieszo)? Byłbym wdzięczny za info. Coś tam wyszukałem, ale wiadomo jak to jest z ofertami w necie.

pozdr

Bardzo polecam ARNIKĘ . Właścicielami są moi znajomi . Stefan jest Niemcem a jego żona Polką . Warunki fantastyczne i ceny niskie . Bardzo polecam ze względu na znakomite domowe jedzenie - będziesz tam wracał . Ja niestety mam za daleko na takie wyjazdy . Poproś o pokój z widokiem na Śnieżkę . Masz tam też miejsce , gdzie auto jedzie pod górę .

75.761.96.70

• 1 month later...

Dzięki Irazu za info, ale nie skorzystałem, wybraliśmy apartamenty "Pod Świerkami" - bardzo ok, ustronne spokojne miejsce, ale do "centrum" blisko, obiekt oddany do użytku w 2007 r; obiekt zamknięty, parking podziemny, ochrona itp., sauny, basenu nie było :( , ale moge polecić, jedzonka na miejscu nie ma, apartamenty bardzo dobrze wyposażone ( pralki chyba nie było :P ).

pozdr