kos Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Witam, na początku października chcemy z żoną wyskoczyć tam na weekend - będziemy mieć okrągłą rocznicę ślubu i tak sobie zaplanowaliśmy. Jak w góry to do Karpacza/Szklarskiej mamy najbliżej ( ~240 km ), poleciłby ktoś sprawdzony namiar na ciekawą kwaterkę? Warunki: niezbyt duży hotelik, z bezpiecznym parkingiem, jakieś tzw. SPA, sauny, rozsądnej długości basen 8) itp. wskazane, względnie blisko do tzw centrum ( na pieszo)? Byłbym wdzięczny za info. Coś tam wyszukałem, ale wiadomo jak to jest z ofertami w necie. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Witam, na początku października chcemy z żoną wyskoczyć tam na weekend - będziemy mieć okrągłą rocznicę ślubu i tak sobie zaplanowaliśmy. Jak w góry to do Karpacza/Szklarskiej mamy najbliżej ( ~240 km ), poleciłby ktoś sprawdzony namiar na ciekawą kwaterkę? Warunki: niezbyt duży hotelik, z bezpiecznym parkingiem, jakieś tzw. SPA, sauny, rozsądnej długości basen 8) itp. wskazane, względnie blisko do tzw centrum ( na pieszo)? Byłbym wdzięczny za info. Coś tam wyszukałem, ale wiadomo jak to jest z ofertami w necie. pozdr Bardzo polecam ARNIKĘ . Właścicielami są moi znajomi . Stefan jest Niemcem a jego żona Polką . Warunki fantastyczne i ceny niskie . Bardzo polecam ze względu na znakomite domowe jedzenie - będziesz tam wracał . Ja niestety mam za daleko na takie wyjazdy . Poproś o pokój z widokiem na Śnieżkę . Masz tam też miejsce , gdzie auto jedzie pod górę . 75.761.96.70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kos Posted October 20, 2010 Author Share Posted October 20, 2010 Dzięki Irazu za info, ale nie skorzystałem, wybraliśmy apartamenty "Pod Świerkami" - bardzo ok, ustronne spokojne miejsce, ale do "centrum" blisko, obiekt oddany do użytku w 2007 r; obiekt zamknięty, parking podziemny, ochrona itp., sauny, basenu nie było , ale moge polecić, jedzonka na miejscu nie ma, apartamenty bardzo dobrze wyposażone ( pralki chyba nie było ). pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts