Jump to content

gaz do Forka Poznań

adahej

Recommended Posts

Witam

jestem tu po raz pierwszy

przeszukiwałem forum i szukałem informacji na temat zagazowania subaru forestera i outbacka

Obecnie jestem na etapie kupna samochodu i wielu rzeczy dowiedziałem się właśnie od Was

Jednak nie chciałbym udawać się z gazownią do Warszawy bo jestem z Poznania

i dlatego proszę o kilka rad co do montażu instalacji w n/w samochodach

mój typ padł na forestera z silnikiem 2,0 benz 158 kM rocznik ok 2005

lub outbacka z 2,5 benzyna rocznik ok 2005

który lepiej znosi gaz

Najbardziej zależy mi jednak na wskazaniu w Poznaniu i okolicach godnego uwagi gazownika lub warsztatu dla zamontowanie gazu w SUBARU i jakiej firmy uważacie że można założyć gaz do w/w typów

Wiem że temat stary ale proszę o rady

A tu zaglądałeś -> viewtopic.php?f=26&t=102284&start=2500

Może namierz tutaj kogoś z Poznania lub okolic to Ci kogoś poleci. Z doświadczenia widzę, że pytania o gaz (niezależnie od tego gdzie się mieszka :)) trzeba zacząć od użytkownika o ksywie jako. U niego też chyba najlepiej (również niezależnie od tego gdzie się mieszka :)) takowy gaz zainstalować.

Nie mam zagazowanego Subaru (jestem nawet tego przeciwnikiem), nie mam też nic wspólnego z jako :).

Gazowanie jest to taki delikatny, trudny i kosztowny temat (w wypadku braku kompetencji) , że na Twoim miejscu bezwzględnie szukałbym polecanego zakładu, który jest polecany przez Subarowców. Jak nic nie znajdziesz w Poznaniu to na Twoim miejscu bezwzględnie pojechałbym do W-wy. :mrgreen:

• 9 months later...