Yacho Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 czesc. wczoraj mialem taki oto przypadek: - lece se - piatke sobie wbilem i ogien zeby mi naladowalo ile trzeba - doladowalo ladnie do 1,3 w piku (nie-ASO) - i nagle nie odrywajac pedala od podlogi spadlo do 0,6 i to wszystko!! - zostalo tak na pare skrzyzowan.. 0,6 i wszystkie pieniadze! - poczym wrocilo do ksiazkowej (po stage1) wartosci 1,2 bara i teraz gra i jest ganz jak mawial Jasio Himilsbach.. jakies wobec powyzszego sugestie? zdrooowka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 wastegate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 safe mode sie włączył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 safe mode sie włączył. nie powinien się jednocześnie CEL zaświecić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Ciśnienie paliwa. :razz: I wiele innych rzeczy. Przez forum i tak nie naprawisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 safe mode sie włączył. nie powinien się jednocześnie CEL zaświecić ? tego nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted May 26, 2010 Author Share Posted May 26, 2010 safe mode sie włączył. a czy safe mode nie ogranicza tez obrotow?? silnik krecil mi sie bez zmian. tylko ladowalo do 0.6 i tyle.. zdroowka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColinBarbazynca Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Zapewne stuku puku bylo i wylaczony zostal solenoid do sterowania doladowaniem. Albo jak juz ktos pisal zabraklo paliwa, moze bylo gorsze, moze pociagnelo olej z odmy - ciezko powiedziec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts