adas127 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 witam poszukuje wymiarów rozporek montowanych w GC8 przód tył góra i dół. proszę o foty lub rysunki jeśli ktoś posiada. pozdr adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 a szukałeś na stronie donedeal.ie w dziale car extras? kiedys tam takie były,nie było rozmiarów ale było zdjęcie od dołu auta wraz z rozpurką Link to comment Share on other sites More sharing options...
adas127 Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 Dzieki. Bardziej chodzi mi o wymiary bo chce zrobic caly komplet. Moze ktos z kolegow pomierzy swoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
adas127 Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazio Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Moze ktos z kolegow pomierzy swoje Nawet jak ktoś pomierzy to nic Ci te wymiary nie dadzą, bo na pewno dokładne nie będą. Musisz mieć szablon, a najlepszym szablonem jest samochód :wink: Robiłem rozpórkę na tył, jedynie co mogę powiedzieć to, że rura miedzy kielichami ma 1000[mm]. Ale to sam jesteś w stanie sobie zmierzyć. Reszta Spawałem "na samochodzie". Jak potwierdzi kolega skrzypekQ4, rozpórka pasuje dobrze. Mocowania do budy są pod kątem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adas127 Posted June 5, 2010 Author Share Posted June 5, 2010 Dzieki Kazio, wiesz z gora raczej nie bedzie problemu tak jak napisales. Bardziej problematyczny jest H brace na przod od dolu i ta ktora mocuje sie nad tylnym dyfrem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts